امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرندگان چهره انسان‌های مهربان را می شناسند!

#1
پرندگان چهره انسان‌های مهربان را می شناسند! 1
مطالعات جدید نشان می دهد كه تعدادی از پرندگان ممكن است دوست های انسانی خود را بشناسند زیرا آن ها قادر به شناسایی چهره و تمییز دادن صدای افراد هستند. توانایی شناسایی یك دوست یا دشمن بالقوه می تواند كلید بقای پرندگان باشد. متخصصان رفتار حیوانات در دانشگاه لینكولن انگلیس و دانشگاه وین در دو پژوهش جداگانه رفتار كبوترها و كلاغ ها را مورد بررسی قرار دادند.

در مطالعه اول مشخص شد كه كبوتران قادر به تمییز دادن انسان های آشنا و ناآشنا بوده و این كه آن ها از ویژگی های چهره برای تشخیص افراد از یكدیگر بهره می برند.

تیم علمی گروهی از كبوترها را برای تشخیص تفاوت بین عكس های آشنا و ناآشنا تعلیم و سپس عكس هایی از جفت های صورت های انسان را به آن ها نشان دادند. یكی از این چهره ها متعلق به یك فرد آشنا برای آن ها بود در حالی كه صورت دیگر به فردی تعلق داشت كه این موجودات تا آن زمان ندیده بودند.

پرندگان حاضر در گروه آزمایشی قادر به شناسایی و گروهبندی افراد آشنا با استفاده از صرفاً صورتهایشان بودند در حالی كه پرندگانی كه تعیلم داده نشده بودند، از انجام این كار بازماندند. این یافته ها نشان می دهد كه كبوترها می توانند افراد آشنا و غیرآشنا را صرفاً با استفاده از مشخصه های صورت آن ها از هم تشخیص دهند.

دكتر آنا ویلكینسون رهبر ارشد این پژوهش معتقد است كه چنین فرایندهای شناختی پیشرفته یی به ندرت در كبوترها مشاهده شده و حاكی از آن است كه آن ها نه تنها انسان های منفرد را از هم تفكیك می دهند بلكه می دانند كه چه كسی را می شناسند، و این مولفه در بقایشان بسیار موثر است.

برخی از انسان ها به كبوترها غذا داده و برخی دیگر در تعقیب شان هستند و بنابراین این قوه پرندگان برای آن ها اهمیت شایانی دارد.

در مطالعه یی جداگانه، تیمی دیگر از دانشمندان توانایی كلاغ های ابلق را برای بررسی تمییز دادن صدا و ندای انسان ها و زاغچه ها یا "افراد ناهمگون" یعنی پرندگان خارج ازگونه خود، مورد بررسی قرار دادند. تحقیقات پیشین بر توانایی كلاغ ها در شناسایی و برقراری ارتباط با گونه های خود متمركز شده بودند.

این كلاغ ها به طور قابل توجهی اغلب به صداهای انسانی ناآشنا و نه آشنا پاسخ می گفتند و بالعكس به نداهای زاغچه های آشنا بیش از ناآشنا جواب می دادند. این یافته ها نخستین سرنخ ها مبنی بر قوه تمییز دادن پرندگان در شناسایی افراد ناهمگون آشنا و ناآشنا با استفاده از محرك های شنوایی به شمار می آیند.
پاسخ
 سپاس شده توسط safa=مهسا ، hanieyh
آگهی
#2
TongueTongueTongueTongueTongueTongue
TongueTongueTongueTongueTongue
TongueTongueTongueTongue
TongueTongueTongue
TongueTongue
Tongue
پاسخ
#3
مرسيHeart
دوست دارم یه سنگ بردارم و روی اون بنویسم: دلم برات تنگ شده و اونو محکم بکوبونم توی سرت تا بفهمی که فراموش کردن من چقدر سخت و دردناکهcryingcrying
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نقطه ی کور چشم انسان
  انسان حس مغناطیسی دارد
Rainbow تحولات مغز انسان ۳۰ ثانیه پس از مرگ
  شباهت درخت نخل و انسان
  دانستنی جالب انسان
  واقعا انسان‌ها فقط از 10 درصد مغزشان استفاده می‌کنند؟
  چرا نوزاد انسان قادر به راه رفتن نیست؟
  آیا “انسان‎های باستانی” قربانیان انقراض ششم بودند؟
  موی انسان می‌تواند وزن ۲ فیل را تحمل کند!
  آیا می دانید نیمی از بدن انسان را میکروب ها تشکیل داده اند؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان