امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 19:00)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگـو خیلـی هـم خـوبـه هیچیـش نـی |: الکـی رو پسـر/دختـر مـن عیـب نـزاریـد |:

سلام
ایسان یه بار حرف درست زده باشه الانهTongueSmile

ببینم |: تـو حـرف نـزنی میگـن لـالـی!؟ |: هـاع!؟

هعـعیعیعیعیعی ~__~

ها ما حرف نزنیم میگن پسر لالی
حرف بزنیم میگن خفشو تو مارو راهنمایی کنTongueTongueBig Grin
لـال بـاشی بیشتـر بهـت میـآد (: !!

|:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 437
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MR.FARZAM ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~
آگهی
(25-01-2014، 18:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگـو خیلـی هـم خـوبـه هیچیـش نـی |: الکـی رو پسـر/دختـر مـن عیـب نـزاریـد |:

سلام
ایسان یه بار حرف درست زده باشه الانهTongueSmile

چطوری شآزده پسر ! Big Grin

سلام احمد رضا چطوری داشتم تعجب می کردم اخه همیشه تو ایسان بودین
ایسان که هستcrying
اما تورو ندیدم نگران شدم نوه رسول اللهBig Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 437
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، HeDyE~×~
(25-01-2014، 19:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا!/:
غزااااااااااااااااااااااااااااااااال کیسافت کجاااااااااای تو؟

همبن دور و برام!!(((((:
مریض شدم اصغر!!!|:
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
محمدO_o
خیلی وقته اینجاییO_o
 سپاس شده توسط ََAɱἷr ، Mohammad 77
بای بای:ا

مهی بوس:ا
مهر اوه بوس:ا

شیوا اجی بوس:ا

کی دیگع موندع بای دیگع :ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ ، ََAɱἷr
(25-01-2014، 19:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرابع من میرم :ا

تا وقتی که این نخسع صاحب مردع درس شع:اDodgy
kaffe2please waite
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pink lady
(25-01-2014، 19:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:58)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع |: حـالـا کـه بـه عمـق درونـش مینگـرم میبینـم یـه جـآش میلنگـه |: !! ولـی گفتگـو خـراب نـی تـآ چنـد دقیقـه ی دیـگه خـوب میشـه |: بـرو صفحـه بـعـدی ضایم نکـن |:

خو این دومین حرف درست زندگیش بودTongue

|: کلـن دوست داری رو اعصـآب مـن رژه بـری هـان!؟ :|

الـان یکـی ،،،،، رو صـدا میـزنـم کـه بیـآد حـالیـت کنـه |: فقط کـآفیست دوبـآره تـو بـآ مـن زر بـزنی |:

این سومین حرف درست زندگیت بودBig Grin
(25-01-2014، 19:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا امروز خیلی گنده؟؟؟
حال آدم به هم میخوره-_-

میخوام بپرم به یکی...
کی حاضره؟

خوش به حالت ستی

من حاضرم ولی ازا ونجایی که من بعدش میشورمت میندازمت رو بند خشک شی
دوستیمون بهم میخوره
پ کلا بیخی:|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، HeDyE~×~
(25-01-2014، 19:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر سکوت؟؟ >ــــــــ<

بلـه بـرادر محمـد >__< ؟!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 437
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~ ، Mohammad 77
(25-01-2014، 19:04)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا!/:
غزااااااااااااااااااااااااااااااااال کیسافت کجاااااااااای تو؟

همبن دور و برام!!(((((:
مریض شدم اصغر!!!|:
چلا ملیض شدییییییییییییییییییییییی زنه من نباید مریض باشهههههههههه
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان