امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

من برمع حوصلع ندارمع:ا

بای:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 429

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ََAɱἷr
آگهی
(25-01-2014، 18:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا :ا

سلامع:ا

نتونستم رازیشون کنم

چراع:ا

من جمع این هفته دارمع میام خالمع هم هر روز میرع پیادع روی سر هم میزنع به پارکع من هم میخواستمع باهاش برمع ولیع چون گفتیع بیخی دیگه :ا
نمی تونم بیام تا بوشهر
دلم می خواد ببینمت ولی ....
هوووووف
 سپاس شده توسط ََAɱἷr
(25-01-2014، 18:30)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:29)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عليــــــــــــــــــــــــــــــك
سلام جیگرم چطوری؟
اولاسلام دويمانگوجيگرفوش سالهDodgy
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(25-01-2014، 18:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:26)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:25)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه?:>

o_O

Avengers دیدی ؟ :|
حقیقتش اینی که میگی آشناس ولی فک کنم بم معرفی نکردن ندیم^_^
من تازه یه مدته فیلم میبینم0_0
این ادعا هم که اینجاس~_~
آیسان چته؟/:
شیوا قبلن یه سلام میکردی^_^
آوا قبلن کوچیکترا اول سلام میکردن میخوای باور کنم با من مشکلی نداری؟Wink
(25-01-2014، 18:31)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
قیصــــــــــــــــــــــــــــــــــــره من :bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(25-01-2014، 18:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها جووونی من برم درس هامو بخونم ^_^
آیســآن *: . (:
مامان موناع جوونی ^_^ . :*
هدیــــــــه شُغال ^_^
احمد بزغاله ^_^
شیـــوا (:
سینا دختر کش :|
فاطی
فاطی 2
ChaRisMa

و بقیه ^_^
دافظــــــــــــــــــــــــــــ|:
اگه اسمت اینجا بودن ب3پاس ^_^
اگه نبود هم ب3پاس /:
فعلا بایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^_^

کوفـــت بــزی|:
خُـــدآفـــس...|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-01-2014، 18:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان چته؟/:

مـن چمـه؟! |:

وییی!؟ |:

آهان |: راستی سلـام |: !!

خـوبی؟! |:
گفتم چته؟:|

نه ذیمان/: موضوعاشوپ چیه??فردا دارم میرم فیلم بگیرم~_~
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
راستی به احمد بگید زنش رو اتیش زدم ^_^
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
هیچ خبری نیس؟؟؟!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-01-2014، 18:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ذیمان/: موضوعاشوپ چیه??فردا دارم میرم فیلم بگیرم~_~

ذیمان =))

Avengers ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Click
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-01-2014، 18:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان چته؟/:

مـن چمـه؟! |:

وییی!؟ |:

آهان |: راستی سلـام |: !!

خـوبی؟! |:
گفتم چته؟:|

|: نمیـدونم !!

آو9و9و9لـی !! |: سپـآس میـدی؟! ^_^

میخـوام سپـآسام رنگـی بـاشه |:

ایمـآن تـو هـم سپـآس بـده |: بقیـه هـم سپـآس بـدین |:

خیلـی وقتـه دلـم سپـآس رنگـی میخـواد |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 429
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Adl!g+ ، Wanton ، HeDyE~×~ ، ََAɱἷr ، melodi+ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 224 مهمان