امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 18:01)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

سلام مامان بزرگ قبلی =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 417
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(25-01-2014، 18:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ندارم ! Big Grin

(25-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجاس که احمد ر*ده به خود25r30
و خفه میشود25r30

آره تو دهنت ر*دم ! Big Grin
منو با عمت اشتب نگیر...|:
تو دهن عمت میر*نی به چه((:
گردنم ننداز ^_^
من که میدونم تو زن نداری ترشیدی25r30
منظورم دخترای فلج شده ی توی دهاتتونو میگم...25r30
قسمت رنگیو ترجمه کن Dodgy

بیآ رُکی جواب آبجی بزرگمو بده !
آبجی بزنش داداش کوچیکتو اذیت میکنه ! Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(25-01-2014، 18:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
شیوا¡¡ یه نسخه بزن¡ <_> پیلیز¡

سلام گلم اول بگو نام کاربری قبلیت چی بوده من همرو قاطی کردم
مگه این چشه؟برا من ک خوب میاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(25-01-2014، 18:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ندارم ! Big Grin

(25-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و خفه میشود25r30

گردنم ننداز ^_^

اع !
وقتی دخترا برای من بال بال میزندند و میزنند ! Big Grin
تو داشتی نمیدونم چی بگم خودت فک کنم دیگه ! Big Grin
ای خدا بازم توهم زدBig Grin
این دفعه چی کشیدی؟
شیشه؟
کراک؟
کوکاین؟
6و8؟
راستشو بوگو...Sleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-01-2014، 18:01)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:59)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:56)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:52)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:51)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببن اگه اون گربه سیاه باشه توهم هستیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من با داداشم نبودم
با تو بودم
آی کیو نداری که !
خوب بازم توهستی
چرا حالا ؟
چون که توبالاخره عاشقمی دیگه
گربه سیا چون گربه سیا ببیند خوشش اید

سکوت ! Sleepy
کم اوردی:cool:

میدونی که من کم نمیارم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(25-01-2014، 18:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ندارم ! Big Grin

و خفه میشود25r30

گردنم ننداز ^_^
قسمت رنگیو ترجمه کن Dodgy

بیآ رُکی جواب آبجی بزرگمو بده !
آبجی بزنش داداش کوچیکتو اذیت میکنه ! Big Grin

تو خودت الان ......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
آغاع داستان مسخره شد-_-
من دیگه تو این بازی نیستم!
اون از روژی اون از این اون از اون!
من کشیدم کنار-_-
فقط مهشید و نیایش دخترامن!!!!

شیوا^_^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mïņ̃†êR
(25-01-2014، 18:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
شیوا¡¡ یه نسخه بزن¡ <_> پیلیز¡

سلام آبجی !
خوبی ؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
>_<
اه خرابه باووووو خرابببببههه
(25-01-2014، 17:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام چنتا پنهان bathtime

نبیره دار شدی-_^
ووووووووووووی خدا کو کجاست؟بزار داییشو بیارم
(25-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام چنتا پنهان bathtime

سلآم بر بانوی عظم اسلام ! Big Grin
یالا وسلام علیک اسکی

خخخخخخخخخ
دختر Fatemeh2012 - اینه ^_^
ملیتا میشه نتیجه ی من
Fatemeh2012این می شه نبیرت فاطمس
ندیده دارم شدی^_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 243 مهمان