امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

دلم دعوا خواست ! =)
کی حاضره دستش بالا ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 416
آگهی
(25-01-2014، 17:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:57)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:49)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ^_^ وایسا تازه اولاشه |: الان باید پاشم برم تخمه بیارم ^_^
نمیشه بشینم؟

|: بشین :|

پ تخمه کو؟!

دگه ببخشید پاشو خودت بیار |:

تو گفتی الان پا میشی میری میاری
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-01-2014، 17:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ندارم ! Big Grin

(25-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجاس که احمد ر*ده به خود25r30
و خفه میشود25r30

آره تو دهنت ر*دم ! Big Grin
منو با عمت اشتب نگیر...|:
تو دهن عمت میر*نی به چه((:
گردنم ننداز ^_^
من که میدونم تو زن نداری ترشیدی25r30
منظورم دخترای فلج شده ی توی دهاتتونو میگم...25r30

اع !
وقتی دخترا برای من بال بال میزندند و میزنند ! Big Grin
تو داشتی نمیدونم چی بگم خودت فک کنم دیگه ! Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
دخی هام نیومدن ! =|
من بابام بیاد باس برم ها
پس از وجود پر برکت من استفاده ی کامل رو ببرید !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سلام
شیوا¡¡ یه نسخه بزن¡ <_> پیلیز¡
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
(25-01-2014، 17:59)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:56)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:52)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:51)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:48)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گربه سیا ! =|
تا نصف شب نمیادش ! =|
ببن اگه اون گربه سیاه باشه توهم هستیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من با داداشم نبودم
با تو بودم
آی کیو نداری که !
خوب بازم توهستی
چرا حالا ؟
چون که توبالاخره عاشقمی دیگه
گربه سیا چون گربه سیا ببیند خوشش اید

سکوت ! Sleepy
کم اوردی:cool:
سلام-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mïņ̃†êR
(25-01-2014، 17:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ندارم ! Big Grin

(25-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجاس که احمد ر*ده به خود25r30
و خفه میشود25r30

آره تو دهنت ر*دم ! Big Grin
منو با عمت اشتب نگیر...|:
تو دهن عمت میر*نی به چه((:
گردنم ننداز ^_^
من که میدونم تو زن نداری ترشیدی25r30
منظورم دخترای فلج شده ی توی دهاتتونو میگم...25r30
قسمت رنگیو ترجمه کن Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
مهراوه ^_^
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(25-01-2014، 18:00)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:57)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:49)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه بشینم؟

|: بشین :|

پ تخمه کو؟!

دگه ببخشید پاشو خودت بیار |:

تو گفتی الان پا میشی میری میاری
|: برو باو
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 416
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان