امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

منم اینجا باقالی ام دیگه؟.....|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker
آگهی
(25-01-2014، 17:04)Fдя✘ндD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:02)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:01)Fдя✘ндD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:56)Fдя✘ндD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ نچ !!!!!
پا برهنه وسط حرف بزرگترا؟؟؟!!!!
بچه بد |:

گوچولو حالا واسه من شدی بزرگتر ؟؟؟؟
بشین سر جات بچه وگرنه ...

تاریخ تولد: 11-02-1997 (16 ساله) |:

فسیل کوچولو بتمرک سر جات
فک کردی من هالو ام که بتونی گول بزنی !؟
شرط می بندم بیشتر از 12 رو نداری !

1995/5/13
آبنبات میخوری عمو؟؟؟!!! ((((:

تموم نكني اخطار ميگيري
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 401
سلااااااااااااام
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-01-2014، 17:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد داداش اینجا هستی ! ؟ Big Grin

مـــــن روح محمد هســـتـــم که اینجا حضور دارم و سپاس میـــــدم129f هوووووووووووووووووو هووووووووووووووووو129f

بآز بیماریش اود کرد ! Big Grin

همسترتو میکشم 129f
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ★MoRpHeUsS★
پن برم بکپم بای_-_
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
استغفرالله !
مردم عقل ندارن
موناع مهم نی !
من اصلا به اخطار اهمیت نمیدم
ولی اگه لازم بدونم روی اینو کم می کنم!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

تست...>_<
(25-01-2014، 17:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:01)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها نردبون اومد رفت؟:|

من که هستم !
اگه منظورت از نردبون خآلت بود آره اومد و رفت ! Big Grin

بیشور:|
حالا هر چی بت گفتم بیا اینجا لو بده:|
ولی خالم خعلی قدش خوبه:}
نردبون تویی پریسا پلنگ(:

قآسم خآن ! Big Grin
ب من نگو قاسم:|
چن شبه خعلی خوابای بد میبینم:|
واقعا بد:|

ایشاالله خوابای بد تبدیل به کآبوس بشن ! خدآیآ یعنی میشه ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Albert wesker
رکی^____^
پری^___^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
اوووووووف کی ساعت 6ونیم میشع ما دهن مهن بعضیهاروگل بگیریم باوووووحوصلمون سوختAngelBig GrinTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان