امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

سلام^___^
ایسان^___^
عاطی^___^
 سپاس شده توسط along boy ، atefeh♥
آگهی
(25-01-2014، 15:59)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: من بیشتر تو فاز خـآرجیم !! |:

خارجی هم بعضی از اونایی که دیدی توی لیست گوش میدم ؛ به جز Justin :||

ooo !! (:

من کتی پری رو هم دوست میدارم ^_^

من تو آهنگام هیشکـدوم تو فاز آهنگـآیی مثـل مجیـد خراطهـا و اینجـور چیـزا نی .. !! |:

فقط رپ گوش میـدم و خـارجی |: ولی باز بیشتر از رپ خارجی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 386
 سپاس شده توسط Wanton
(25-01-2014، 16:03)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:01)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:57)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگار^_^
اع فاطـــــمه^___^
عشقم دلم تنگیده بود برات):
کُجا بودی؟!-___^

:|
|:
:|همينجا
Heart
بیشور چرا من ندیدمت!؟:hiccp:

ای خداع!:p325:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 386

(25-01-2014، 16:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یآ خدآ Big Grin
اینجآ چخبره ! ؟ Dodgy

سلـام
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 386
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﭘﺪﺭﺑﺰﺭﮔﺶ ﻣﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﭼﻬﻞ ﺭﻭﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺵ ﻧﺰﺩﻩ
(25-01-2014، 16:02)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خدافظـ ..

خُـد ، آ ، فـس (: !!
یه سری ها هم هستن وقتی میخندن میرن رو سایلنت
دهنشون قد دهن تمساح باز میشه و فقط ازش هوا میاد بیرون
آدم یاد سشوار بی صدا میافته :|
و نیایش^___^
(25-01-2014، 16:06)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و نیایش^___^

میدونی بوق به چی میگین ؟؟؟ Dodgy
(25-01-2014، 16:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^___^
ایسان^___^
عاطی^___^
سلام ب روی ماهت Heart
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان