امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 15:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبی؟! |: چیشـده ایمـآن!؟ ):

نع ... کارنامه دادن 17.80 شدم cryingcryingcrying گند زدم رفت ..........
[/quote]

|: نمیـدونم چی بگـم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 376
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
خدافیس ! :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
خدافص بچ ها !
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 376
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(25-01-2014، 15:10)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه فکر احساسمونی برو ، اگه عاشق هردومونی برو

تو این نقطه از زندگی مرگ هم ، نمیتونه از من بگیره تورو

فاطمه^_^
اذیت کردنودوس داری؟؟؟Dodgy

نهنه با تو نبودم با اون یکی فاطمه بودم
(25-01-2014، 15:13)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:09)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://lh5.googleusercontent.com/-TFbbeVVWDxk/UuM0-F55biI/AAAAAAAAAHI/3FSGOEbSPAE/w506-h340/ballet%2Bsplits.JPE
نکبت:|

|: فاطمه تو هم اینکـآرارو میکنی؟! :| !!

مـامـانم میخواد منو مجبـور کنه کلـآس باله ثبـت نـام کنـم -__- !! نمیخـوام |:

بله:|

من مامانمو مجبور ميکنم:/
جات بودم ذوق مرگ مي شدم_-_
برو

|: فاطمه میترسم :| !!

من دلم میخواد برم زومبا Angel !!

(25-01-2014، 15:14)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم kaffe2

سـلآم ... Smile
cryingcryingcryingcryingcryingcrying

خـوبی؟! |: چیشـده ایمـآن!؟ ):

(25-01-2014، 15:07)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این انجمن چت باکس نداره؟؟ExclamationExclamation

نع ببخشیـد دیـگه منتظر دستور شُمـآ بـودیم |: !!
ExclamationExclamationبعلههههههههه
نع بابا!؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 376
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلام :|
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77
عاطی کوجاعSad
ببینیدچیکارکردین هی بتون میگم جم کنید این ک*****شرارو اه گندزدین بع حالش تف تفAngryAngryAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط atefeh♥
(25-01-2014، 15:14)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافیس ! :|

کوجا دخترم صب کن عزیزم
(25-01-2014، 15:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:13)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:09)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://lh5.googleusercontent.com/-TFbbeVVWDxk/UuM0-F55biI/AAAAAAAAAHI/3FSGOEbSPAE/w506-h340/ballet%2Bsplits.JPE
نکبت:|

|: فاطمه تو هم اینکـآرارو میکنی؟! :| !!

مـامـانم میخواد منو مجبـور کنه کلـآس باله ثبـت نـام کنـم -__- !! نمیخـوام |:

بله:|

من مامانمو مجبور ميکنم:/
جات بودم ذوق مرگ مي شدم_-_
برو

|: فاطمه میترسم :| !!

من دلم میخواد برم زومبا Angel !!

نترس:/

چيچي؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-01-2014، 15:17)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطی کوجاعSad
ببینیدچیکارکردین هی بتون میگم جم کنید این ک*****شرارو اه گندزدین بع حالش تف تفAngryAngryAngryAngryAngry
ی جایی دوراز اینجا.
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 376

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 235 مهمان