امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 20:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع |: من بدبختم !! ~_~

نـه مــن بــدبخـتم |:
(24-01-2014، 20:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن بــدبـختـم؟! |:

مــن دآغــون تـرم/:!|:
خــوبه فــک کــردم مــن فــقط بــدبــختم |:

از من بدبخت تر نمی جورید/:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

آگهی
دیگه چه خبر زهراHuhSmile
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 339
(24-01-2014، 20:19)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:16)parmida** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کسی با تازه واردا میحرفه؟! :|

Me ^_^ !!

ایسان اونقدر بیکاره از اینکارا بکنهTongue

T_T بازی بازی با دم شیر هم بازی!؟

(24-01-2014، 20:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـه مــن بــدبخـتم |:

نـع |: مـن بـدبختـم |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 339
 سپاس شده توسط T A R A
درود *ــ^
اوففففففففففففف:|

دوبـاره سَـــــــ...../:

نـه مــن بــدبخـتم |:
(24-01-2014، 20:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن بــدبـختـم؟! |:

مــن دآغــون تـرم/:!|:
خــوبه فــک کــردم مــن فــقط بــدبــختم |:

ول کنید دیگه یه موج منفی میدن خودم حآل ندارم باید برم سر قبر ریشم یه فاتحه بخونم براش ! cryingcryingcrying

اصلا عمه ی من بدبخته ! Big Grin

سپاس شده توسط MR.FARZAM ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-01-2014، 20:17)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:16)parmida** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کسی با تازه واردا میحرفه؟! :|

خودم هستم مثه شیر پارمیدا جون!Big Grin

زهرا از ایسان هم بیکار تره هیچ جا نیست اما همه جا هست

همـش راسته ... قبول دارین سپاس بدین ...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، MR.FARZAM ، ~~SARA:HIVA~~
(24-01-2014، 20:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داشـتم زن میبـردم ؟؟؟

اونا شایعـه درس کردن من زدم زیرش ... تازشم اون لحظه صدات کردم ایسان خواهرم بیا دارن داداشتو دس دستی میبرن ... چرا جواب ندادی ؟؟

T_T من سرعت نداشتم !!

مـــن بــدبـختـم؟! |:

بچه ها یه عکس میزارم میرم ... ایسان یه بهانه بهتر پیدا کن ...

احمد دادا عضویدی >>؟؟ اسمتو تو خصوصی برام بفرس ...

همه و همه با بای
کوجـآ عکس میـزاری؟! |:

چرت نگو ایمان تازه رفتم اینترنت خریدم !! |:

نـآمرد ):
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 339
 سپاس شده توسط T A R A
سلامتی
ما اینیم دیگه!
بده هوا تازه واردا هم داریم!؟
حالا من کلی درس دارم مثه بیکارا اینجام!
Lєσ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان