امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن!

احــمـت رضــآ

ممد

پــری

ایمـآن

جــیــــغ>______<

عاشق شُـدی!؟ |:

نـع آیـســآن الـان من جـدی ام سـجـآد|:
دلــم وآسـش تنـگ شده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=99933

(24-01-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن!

احــمـت رضــآ

ممد

پــری

ایمـآن

جــیــــغ>______<

گوشم درد گرفت ! Big Grin

کَـر بـشـی به حـق پنج تـن آل وآن دی>__<
|: خخخ به ال وان دی >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 336
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
خوش اومدم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 20:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:02)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی پاسخگو نی؟! |: من عاشق شدم !! :|

عاشق من شدي؟

بیشوررر تو دوسم نداری >_<

(24-01-2014، 20:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی پاسخگو نی؟! |: من عاشق شدم !! :|

چـه غلـطآ ؟؟؟

کیست اون ادم بگو تا سرش را از تنش جدا کنم ... کارامراد /AngelAngelDodgyDodgy

|: به تو چه!؟ :|

تو داشتی جلوی چشم من زن میگرفتی من چیزی گفتم!؟ هاع!؟ |:

من داشـتم زن میبـردم ؟؟؟

اونا شایعـه درس کردن من زدم زیرش ... تازشم اون لحظه صدات کردم ایسان خواهرم بیا دارن داداشتو دس دستی میبرن ... چرا جواب ندادی ؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 20:08)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که حداقل جواب ندادید،یکیتون سپاسیدم!Smile

تو همه جا هستی زهرا؟؟!!!
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 336
چرا اینجا اینجوریه ؟ اهععععععععع =@@
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 20:09)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:06)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

کوفــ .. تو اینجا چ گ.هی میخوری =))
خیلی وخ بود نیومده بودم ..
کــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خاطره زنده شد لامصب :|

تو چي؟
مـــن بــدبـختـم؟! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 336
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
(24-01-2014، 20:08)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که حداقل جواب ندادید،یکیتون سپاسیدم!Smile

بابا بیخیـآل ... وقـتی این جا بحث حسـآس میشـه ... ما وقت نمیکنیـم جواب سوالای دوستامونو بدیــــــــم ووو ... چه برسی سلامت کنیم ... وقتی 5 دور سلام کردی هر 5 دور سپاس دادیمت ... یعنی سلام... گرفتی ؟؟
do you understand >?
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●×
(24-01-2014، 20:12)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چي؟

با یسری کار داشتم که اف بی محرومن ..
سر ِ بچه بازی -_____-
میگم علی یه کاری بکن برام /:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(24-01-2014، 20:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داشـتم زن میبـردم ؟؟؟

اونا شایعـه درس کردن من زدم زیرش ... تازشم اون لحظه صدات کردم ایسان خواهرم بیا دارن داداشتو دس دستی میبرن ... چرا جواب ندادی ؟؟

T_T من سرعت نداشتم !!

(24-01-2014، 20:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن بــدبـختـم؟! |:

نـع |: من بدبختم !! ~_~
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 336
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان