امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

چرا هیشکی پاسخگو نی؟! |: من عاشق شدم !! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 333
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، atefeh♥
آگهی
سلااااااااااااااااامUndecided
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
یعنی به دیوار سلام می گفتم یه تکونی می داد
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 333
 سپاس شده توسط atefeh♥
(24-01-2014، 19:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: ننت چقدر کاره بدی کرد Angel ====> (کـآر خوبی کـرد |: )

آقا من حرفا مو برعکس میگماا کسی ناراحت نشـه Angel

مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ ! Big Grin
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف ! Tongue

ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ... Big GrinBig GrinBig Grin

منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ

حآلآ بچه جرعت ندارن جلو روم بگن !
سر کلاس بهم تیکه میندازن ! Big Grin

تو بطور ژنتیکی و ژن تکنیکی و حرکاتی که بروت انجام شد همانند موش ازمایشگاهی

یکم خشن شدی و هیکلی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دیروز با موتور میثم رفتیم زمین چمن !
این بشر مثل اسب میروند وقتی تک چرخ میزد من داشتم از تکش میافتادم ! Big Grin
 سپاس شده توسط atefeh♥
گفتگو ترکید .... دار فانی رو خورد ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0Vc06S9kOqUiRZ7diWFYYUb4HGGmBRaq34rDwYZWRLszadnXe
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_VQ7wXksTTEljUce-zW9FAhd5uhwW1yknwgw6zmnhj6d4gAMnrg
ميشناسيد؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی پاسخگو نی؟! |: من عاشق شدم !! :|

عاشق کی ؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، atefeh♥
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام
Lєσ
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(24-01-2014، 19:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ ! Big Grin
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف ! Tongue

ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ... Big GrinBig GrinBig Grin

منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ

حآلآ بچه جرعت ندارن جلو روم بگن !
سر کلاس بهم تیکه میندازن ! Big Grin

تو بطور ژنتیکی و ژن تکنیکی و حرکاتی که بروت انجام شد همانند موش ازمایشگاهی

یکم خشن شدی و هیکلی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دیروز با موتور میثم رفتیم زمین چمن !
این بشر مثل اسب میروند وقتی تک چرخ میزد من داشتم از تکش میافتادم ! Big Grin
خخخخخ... میثم تکچرخم بلد بود ما نمیدونستیم ؟؟

موتورش میکشید تو نشستی ترکش ؟؟؟

ما امروز بودیم سراشخل ... میثم ( صحرایی ) با کراسش اومد ... کلی پرش کردن ...

منم جو گیر بودم دوتا پام روی زین موتور میخ میخ تکچرخ میزدیم خنده ... زمین چمن بود ... موتورو بلند میردی لیز میگرفت ... پایین میخواستم بیارم میترسیدیم ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آیــســآن!

احــمـت رضــآ

ممد

پــری

ایمـآن

جــیــــغ>______<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان