امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم باید بگی سلآم ! Big Grin

خـدافس Angel

(میخوام برعکـس بشـم |: )

حالت بـده!؟ (:

آره !
ریشمو زدم بعد از یک ماه و نیم ! نع !cryingcryingcrying

همش تقصیر ننمه منو مجبور کرد ! Dodgy

|: ننت چقدر کاره بدی کرد Angel ====> (کـآر خوبی کـرد |: )

آقا من حرفا مو برعکس میگماا کسی ناراحت نشـه Angel

مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ ! Big Grin
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف ! Tongue

ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ... Big GrinBig GrinBig Grin

منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
هه اینجاروAngel
ایسان یادته؟Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=82993&pid=1465986#pid1465986
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معدلم 20شو ^__^

بــاشه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 331
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:43)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:35)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطی مــن بالا بــودم یــا تو؟! |:
فــک کنم تــو پـایین بــودی |:
مــن اومــدم بــلا یــه دونــه ســاخــتم |:
آره آره من بــالا بــودم ((:
فــاطی بــیا بــالا کــارت دارم |:
!!-__-
يادم ني
:|
چيچي ساختي؟

اومدم^_^

قــبر|:

راســتی میــای یــه چــیزی بــیار بــخوم||:
واس کي؟
همسايه جديد:/

گفتم چي ساختي:|
نميام

واســه بــابام اوووفففف |:
ایــن دخــر چـرا ایــنقد زبــون نــفهمه |:

نــیا بیشوور -___-

مُرد؟
من دخترم؟|:

خودتي
خو غذا ندارم چي بيارم؟
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●×
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــام !!!!!!!
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 331
(24-01-2014، 19:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا ^_^

نـع |:

ختواهر بزرگتـر بـآید اول ازدواج کنـه Angel

هعـیییی هـویییی هعـیییی هـویییییی ~___~

آیــسان^_^

مــن تـورو بــه هــر خــری نــمیدم!!cry girl

دُرو زمــونه عــوض شــده |:

اه بــرو بــابا(((:

تـآرا ^_^ !!

فـدات عشقـولم *:

آرع |: نچ نچ میبینی؟! -__-

خخ ^_______^ !!

تـارا |: عاشق شُـدم |:

====>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://facenama.com/bardiya_ft5
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 331
(24-01-2014، 19:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معدلم 20شو ^__^

ورد ميگي؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(24-01-2014، 19:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معدلم 20شو ^__^

بــاشه |:

باور نميکني؟ -___-
چه خلوت:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان