امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:03)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:59)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااااااااااااه

بازم جلب توجه کرد ... دخترم نکن از این کارا ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اون واسه این بود که صفحه عوض بشه
تو خودت چشمت دنباله منه همه کارامو می بینی

چشمم دنبال تو نیست .. دنباله سوتی هاته ... AngelAngelAngel
آگهی
(24-01-2014، 19:05)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:03)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:01)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:59)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی دارم فکر میکنم مامانمون واقعیه یا سر راهی هستیم؟Tongue

نه گفتم که دعا کردO_o
اما می خواد منو شوهر بده واسش نوه بیارم-_____________-
نمیذاره منم مثه خودش بچه دار بشم^_^

نع نمی ذارم
باید شوهر کنی !

مامان چرا حرفتو عوض کردی گفتی بچه باس بابا داشته باشه
من بابا می خوام

نع !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 316
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-01-2014، 19:04)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم
خدافظ !
تا فردا =)

مامان کوجا؟؟؟
ببین ایمان داره منو اذیت می کنه

(24-01-2014، 19:03)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی شووهر کنی فردا 4قلو نیاری ها تو محل ابرو داریم

نع نترس
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 19:04)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اوهومAngelAngelAngelAngel

عسیس دلومHeart
(24-01-2014، 19:02)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:58)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:54)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
نمیراری کع اروم باشم ادم نیستی کهDodgy
ارع عشقم وووی دلوم تنگولید براشSadcryingHeart

اخی ...... خوبه خوش میگذره دیگه ...

نه باووو امروزکلا چپو راس قهوای شدیم رفSad

چراع ؟؟؟

نمیدونم باوووو امروزهرکی به پست ماخوردهااا یه فرچه دس گرف رنگیمون کرد تف تفSad

مثه ادم بحرف بفهمیم.... چقدر ارایه به کار میبری ... بابا خیام ، سعدی ، حافظ ...

رفتی مخ بزنی مختو محکم زدن ؟؟؟
منم بابا می خواممممممممممممم
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
غلط کرده ایمان >______________________________<
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

ســلام |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77
(24-01-2014، 19:06)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بابا می خواممممممممممممم

نع !
اعصاب خورد نکنین !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

|: هعي
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 187 مهمان