امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

اهههههههه
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
(24-01-2014، 17:56)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مامان من میشه؟0.0

منBig GrinBig Grin

نمردی انقدر بچـه داری ؟

یه کودکستان باز کن ...
 سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 17:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:56)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مامان من میشه؟0.0

منBig GrinBig Grin

مامان مامان بزرگت می خوای بشی بچه ؟!
خجالت نمی کشی !
بشین سر جات ببینم کی مامان بزرگ من میشع !

این جوری جالب میشه خانوادمونو از هرجا شروع کنی اخرش میرسی به همون جا^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
(24-01-2014، 17:58)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:57)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین من اصلا نقشی توجرات ندارمUndecided
من ک خارج شدمUndecidedUndecidedSleepy

عه اسکولمون کری یاشیطونBig GrinTongue
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، بیتا خانومی*
(24-01-2014، 17:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی>_<
نع
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
سلام داداش نیکول.AngelAngelAngel
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 291
 سپاس شده توسط Adl!g+
باوشع اصن
خودافس
 سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 18:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی>_<
نع

من می تونم مامانت شم(:
من برم فعلا
(24-01-2014، 17:58)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مامان بابا میخوام کسی جز دخترمو نوم نیس؟crying
:|

من!!!!!!!
مامانی^_^
 سپاس شده توسط Adl!g+
1/2×m×v×v
من فیزیک دوس دالم ولی معلمشو نع:|
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان