امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

چی الان پی ام ندم
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 242
آگهی
روژینا خانوم ناز نکن دیگه!
آشتی کن تامن با خیال راحت سرمو بزارم بخوابم فرداچند ساعت تو اتاق عملم
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Adl!g+
من ذیگع برم
فعلا
 سپاس شده توسط T A R A ، along boy
(24-01-2014، 15:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارا^___^
عــسل^__^
(24-01-2014، 15:03)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جونم من فردا عمل دارم اگه زنده موندم که بازم میبینمت واگه مردم بدون دوست دارم
|:
هــان؟!
گــو خــوردی مــن خــودم عــملت میــکنم|:
(24-01-2014، 15:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارایی):
نــیایشی):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه ، ★MoRpHeUsS★ ، روناک 18
سلام به همه اونایی که بم سلام کردن!
سلام مامامی

شوهر ز بزن بهم^_^
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه
نجـات پیـدا کـردم آه bathtime
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 242
 سپاس شده توسط T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ساحره شیطونه
سلام به کسایی که حضور دارن
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-01-2014، 15:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارا^___^
عــسل^__^
(24-01-2014، 15:03)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جونم من فردا عمل دارم اگه زنده موندم که بازم میبینمت واگه مردم بدون دوست دارم
|:
هــان؟!
گــو خــوردی مــن خــودم عــملت میــکنم|:
(24-01-2014، 15:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارایی):
نــیایشی):
تو چته؟
 سپاس شده توسط T A R A
بچا ها من برم ):
بای نیایش روژی تارا حسام و...
ویدا ایشالا ک عملت خوب پیش میره(:
بایییی^___^
اع:|
و بای کسایی ک الان اومدن^___^
 سپاس شده توسط T A R A ، along boy ، Adl!g+ ، ساحره شیطونه ، Ƒαкє ѕмιƖє
صــحرا>___<
بــا اون آیــدیت بیــا ):

آیســان ^___^
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 189 مهمان