امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 14:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:53)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا همه چی افتاد تقصیر من:|
اصن من برم بهتره بای:|

بشین بچه چون
من کع مثل بعضیا لوس نیسم یکم اوضاع اروم شه میام_-_

عزیزم من اسم دارم
نه بابا0.0
فک کردم نداری0.0

بسش کن دیه باهم آشتی کنید مامان میخواد گوشیمو ببره
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 241
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(24-01-2014، 14:58)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

09388544251
هرکسی که میشناسم میتونه فقد اس بده فقط قبلش خودشو معرفی کنه برام

من بت الان یه پیام بدم
خدافیس
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ★MoRpHeUsS★
(24-01-2014، 14:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میسی عسی ^___^
نه بابا¡¡¡ =|

باور کن دیده بودم:|

خوابت چطوری تموم شد¿¡ >_<

خواب نبود
بعضی وختا ی اتفاقایی میوفته بد یادم میاد قبلا ی جا دیده بودم:|
دیشب ی خواب خعلی بد دیدم:[
خیلی بد بوددد >.<

بهشون میگن خوابای صادق..!
ینی وقتی میبینی یه مدت کوتاه یا بلند بعدترش اتفاق میوفته..
یه جور اینده نگریه دیگع!؟
[/quote]

اره:|
جالب نیس:|
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
ســلام!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه ، MONA-GH ، ★MoRpHeUsS★ ، Adl!g+ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، روناک 18
(24-01-2014، 14:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:58)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من گوشی ندارم نمیتونم اس بدم):

من خودم برات زنگ میزنم الانم شمارمو پاک کن که حافظم فهمیدش
(24-01-2014، 15:00)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:53)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین بچه چون
من کع مثل بعضیا لوس نیسم یکم اوضاع اروم شه میام_-_

عزیزم من اسم دارم
نه بابا0.0
فک کردم نداری0.0

بسش کن دیه باهم آشتی کنید مامان میخواد گوشیمو ببره
من حاظرم اشتی کنم ولی روژینا چی؟؟؟؟؟؟/

(24-01-2014، 15:01)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 14:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من گوشی ندارم نمیتونم اس بدم):

من خودم برات زنگ میزنم الانم شمارمو پاک کن که حافظم فهمیدش

ببین مامانم بر میداره یگو با من کار داری
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه
(24-01-2014، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارا^___^
 سپاس شده توسط T A R A
(24-01-2014، 15:00)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

09388544251

من بت الان یه پیام بدم
الان نه گوشیم می برن که استراحت کنم
(24-01-2014، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارا جونم من فردا عمل دارم اگه زنده موندم که بازم میبینمت واگه مردم بدون دوست دارم
 سپاس شده توسط T A R A

ســلام!

تارایی):
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان