امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

وای ی ی ی ی ی ی ی باز این جرئت و حقیقت
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 192
 سپاس شده توسط atefeh♥
آگهی
دخی اون alone boy من نیستما
 سپاس شده توسط atefeh♥
ساعت 12.30 است:|
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(24-01-2014، 12:02)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی اون alone boy من نیستما
پ کیه؟

(24-01-2014، 12:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 12.30 است:|
1دیقه گذشت:
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

این مدیره هستش اون
 سپاس شده توسط atefeh♥
خب پس حسام کیه؟؟؟

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

(24-01-2014، 12:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:59)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:46)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام تو فلش باکس بودی(:
خوبی؟(:

اره 
بووووووودم
سوال نکردم:|
خودم میدونم:|

منم جواب ندادم توضیح دادم
باشه اقا:|
بالاخره زنت کی شد؟:\
زنم کسی نشد البته دو نفر کاندید بودمنا خوشم نیومد :| راس میگم !!
من شدم مرد تنهای شب
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
منم حسام
12 و 33 دیقه:|
من نمیخوام برم ریاضی کاهه حل کنم >.<
(24-01-2014، 12:05)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 12:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:59)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 
بووووووودم
سوال نکردم:|
خودم میدونم:|

منم جواب ندادم توضیح دادم
باشه اقا:|
بالاخره زنت کی شد؟:\
زنم کسی نشد البته دو نفر کاندید بودمنا خوشم نیومد :| راس میگم !!
من شدم مرد تنهای شب
هههههههه مرده تنهای شب!!!

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 223 مهمان