امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

علیک !×
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، MONA-GH ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(24-01-2014، 11:21)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:19)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیـــــــــژ ..تَــق :|
یکم روغن بزن ب اون در =)))

مثه در کمد میمونه =)))
روخن نداریم^_^

بابا بسه نمیشه لامصب :/
غژژژژژ تــــــــــــــق>_<
بسه شو>_<
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق>_<
(24-01-2014، 11:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:17)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون خالع ولی نع
نه موناعی -_-

(24-01-2014، 11:17)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:13)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من خواهر یا برادر نمیخوام

يعني چي نميخواي ؟-ـــــــــ-

من میخوام تک باشــــــــــــــــم!
cryingcrying (╥﹏╥)

نع -ــــــــــــــ-

باشع!
ولی تو باید منو بیشتر دوست داشته باشیــــــ
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
^_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
√ جدیـدتریــن عکسـهای ثابت و متحرک وان دایرکشـــن√
 سپاس شده توسط Mr.Robot
اقدس من اخطار دارمcrying
(24-01-2014، 11:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام!
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
کی دآده ؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 187
(24-01-2014، 11:20)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بازم اومدم نمیدونم چرا نمیتونم برم.Sad

نکنه زور می کنن میگن باید بیای اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 187
(24-01-2014، 11:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

چادر من كو -ــــــــ-
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 187
 سپاس شده توسط Mr.Robot
jasmin ئه بی تربیــــــــتcrying

من این همه زحمت کشیده بودممممممممcrying

دیگه از این به بعد پست نمیذارم..................Dodgy

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 213 مهمان