امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 11:02)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:00)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع ازم خواسته برم واسش خواستگاری0_0

چي 0ـــــــــــ0

ارع مگگه خودت تو پ خ بهم نگفتی واست برم خاستگاری>_<
آگهی
خدافظ
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 183

(24-01-2014، 11:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

تو که تازه اومدی
(24-01-2014، 11:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............

سسلام ستی خوبی
کی می خواین بیان بوشهر؟

چند روزع دیگع:ا

می خوام رو مغز مامانم کار کنم اومدی منو ببره بوشهر بریم پارک بانوان
(:

نیگا جمع این هفتع بیا بریم پارک بانوان باشع
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=80883
بیاین اینججججججججججججججججججججججججججججججججججججججااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااا
[b][i][u]
تورو خدا حتما بیاین
نيايش 0 ـــــــــ 0
(24-01-2014، 11:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:02)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:00)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع ازم خواسته برم واسش خواستگاری0_0

چي 0ـــــــــــ0

ارع مگگه خودت تو پ خ بهم نگفتی واست برم خاستگاری>_<

من بیام اونجا ساکت میشینم داداش کوچولو نمیخوایBlush

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=80883
(24-01-2014، 11:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 11:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............

سسلام ستی خوبی
کی می خواین بیان بوشهر؟

چند روزع دیگع:ا

می خوام رو مغز مامانم کار کنم اومدی منو ببره بوشهر بریم پارک بانوان
(:

نیگا جمع این هفتع بیا بریم پارک بانوان باشع

ارو که جمعس یعنی جمع ی بدی
اممم
اخه من باید رو مغز مامانم کار کنم
ماشینمون رو هم تازه فرختیم
با چی بیام؟
ببین اگه دختر عمم بوشهر درس می خونه امکان داره عمم اینا این هفته برن بوشهر حالا باید رو مغز مامانم کار کنم بینم چی میشه
بهت خبر میدم
گفتم تحول نياز دارم 0 ـــــــــــــــــــــ0
دوستان دانلود گزاشتم نمیتونم سریع جوابتونو بدم!
ببخشیـــــــــــــد مخصوصا شما مادر جان!
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان