امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 10:54)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:50)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با ماکان حرف میزنم احساس حرف زدن با انریکرو دارم همش بخاطر اواتارشه لامصبTongueSmile

نمردیم و یکی حس کرد ما آدم حسابی ایم گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 181
راستــش منم همینجوریم انگار دارم با یه هنر پیشه یا یه خواننده بازیگر رو دارم
به آیسان گفتم

توهم فانتزی زدیTongue
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 181
آگهی
(24-01-2014، 10:54)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمل دومی
.
.
نسترن من 4 تا بچه دارم زنم ندارم خخخ

خـــدا قوت Smile
|:
سلام..............
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:40)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــآم مجددSmile

علیک السلام
حاج خانومTongue

حاج خانوم خودتیـــ! :-)

من جهت حسن هم جواری عرض کردم>_<Tongue
دخترم -ــ^

دوتا دخترانم -ـــ^
 سپاس شده توسط pink lady
(24-01-2014، 10:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم -ــ^

مامییییییییییییی^_^

عجقم مامانم شدیع:ا

خوبی؟^_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط MONA-GH
(24-01-2014، 10:54)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:50)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با ماکان حرف میزنم احساس حرف زدن با انریکرو دارم همش بخاطر اواتارشه لامصبTongueSmile

نمردیم و یکی حس کرد ما آدم حسابی ایم گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 181
راستــش منم همینجوریم انگار دارم با یه هنر پیشه یا یه خواننده بازیگر رو دارم
به آیسان گفتم
به خدا رو آیــسانم دارم بقل شما فقط بخاطر این آواتاراست
آقا امضا و آواتارم خوب شده
 سپاس شده توسط pink lady
(24-01-2014، 10:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............

سسلام ستی خوبی
کی می خواین بیان بوشهر؟
 سپاس شده توسط pink lady
من دیگه میرم
خدافظ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان