امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 10:38)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه گفتم اشکال داره

نه Big GrinBig Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 176
 سپاس شده توسط atefeh♥
آگهی
(24-01-2014، 10:38)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:34)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی با من حرف نمیزنه نیا بعد ش شو داشته باشعم؟؟:|

نمیدونم گفتم شاید داشته باشی

فرناز حسام پسر منه

خب باشه به من چه ؟

ای بابا دیر میگیریا
 سپاس شده توسط atefeh♥
(24-01-2014، 10:34)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:32)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:26)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Shy

خوش اومدی داداگـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 176

اقا ماکان میشه یک سوال از شما بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟

صد البته -__-
بفرما -__-

من تو قسمت سوالات متداول انجمن یک سوال مطرح کردم حجوابشم گرفتم سوالم این بود چرا ارسالات من به 800 تا رسید یک ستاره بزرگ هنوز دریافت نکردم گفتن ارسالات گفت و گو حساب نمیشه این درست ولی الان به ارسال های شما که نگاه کردم دیدم شما هم زیر 500 تا دارید ولی چند تا ستاره دریافت کردید چرا ؟؟؟؟؟ واقعا ممنون میشم جوابمو بدید
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، M.K.N
سلم
Angel
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، along boy ، MR.FARZAM ، atefeh♥ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سلام ملینا
 سپاس شده توسط atefeh♥
دخترم -ـــ^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، atefeh♥
(24-01-2014، 10:41)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:34)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:32)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:26)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Shy

خوش اومدی داداگـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 176

اقا ماکان میشه یک سوال از شما بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟

صد البته -__-
بفرما -__-

من تو قسمت سوالات متداول انجمن یک سوال مطرح کردم حجوابشم گرفتم سوالم این بود چرا ارسالات من به 800 تا رسید یک ستاره بزرگ هنوز دریافت نکردم گفتن ارسالات گفت و گو حساب نمیشه این درست ولی الان به ارسال های شما که نگاه کردم دیدم شما هم زیر 500 تا دارید ولی چند تا ستاره دریافت کردید چرا ؟؟؟؟؟ واقعا ممنون میشم جوابمو بدید
هر کس مدیر بشه یع ستاره بزرگ میگیره

(24-01-2014، 10:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم
Angel
سلام نسترن خاله خوبی؟
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، atefeh♥ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، M.K.N
سلام(:
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط Adl!g+
بیخیالarmin van beuorn
ستاره چه ارزشی داره
داداش وقتی یکی مدیر میشه که آزماشی نباشه ( یعنی بنفش باشه )
به طور خودکار یه ستاره بزرگ دریافت میکنه حالا چه 1 ارسال داشته باشه چه 10000 ارسال بیشتر از یکی هم نمیشه !
برو ارسالای عرفانو نگا کن اونم یکی ستاره داره !
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 226 مهمان