امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 8:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 8:10)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 7:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 7:49)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 7:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره دیگه ... موضوع خوابالو بودن بچه های فلشه یکیشم اون ...

ولی من هر کی رو دیدم سحر خیز بود ... هر کی نع .. پسر خالم تا 3 بیداره فوتبال میبینه ساعت 4 میخوابه سعت 1 بلند میشه صبحانه و ناهارو یکی میکنه میخوره ..دوباره میخوابه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حب پس نتیجه می گیریم پسرخالت جغدهBig Grin

نع جغد چیـه ... یه چی تو مایه های خرس قطبی و جغد

خرس جغدی بیـشتر بهش میـآد ...
واقعا پسر خالت ایول دارهBig GrinBig Grin
خ خ خ خ خیـلی Big GrinBig GrinBig Grin
[/quote]
ولی بالاخره فامیلتون و توهم حتما یه شباهت هایی بهش داری
پس یعنی توهم خرس قطبی هم جغدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 163
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
ســـ..
(24-01-2014، 8:38)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ..
سَلـــــآم(:
 سپاس شده توسط along boy
خوبی غزل
(24-01-2014، 8:38)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ..

سلام پسرم
 سپاس شده توسط along boy
(24-01-2014، 8:40)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی غزل
عـــآلیSmile
شُمــاع خــوبیع..(؟___؟)
(24-01-2014، 8:41)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ..

سلام پسرم

این پسر منعDodgy

سلام پسرم خوبی عزیزم؟
 سپاس شده توسط along boy
مامان خوبم شما خوبی
.
.
بد نیستم غزل
.
.
فاطمه سلام

آواتارم خوب شد
مرسی پسرم
نع اواتارت خوب نشد(:
 سپاس شده توسط along boy
(24-01-2014، 8:25)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 8:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 8:10)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 7:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 7:49)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره دیگه ... موضوع خوابالو بودن بچه های فلشه یکیشم اون ...

ولی من هر کی رو دیدم سحر خیز بود ... هر کی نع .. پسر خالم تا 3 بیداره فوتبال میبینه ساعت 4 میخوابه سعت 1 بلند میشه صبحانه و ناهارو یکی میکنه میخوره ..دوباره میخوابه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حب پس نتیجه می گیریم پسرخالت جغدهBig Grin

نع جغد چیـه ... یه چی تو مایه های خرس قطبی و جغد

خرس جغدی بیـشتر بهش میـآد ...
واقعا پسر خالت ایول دارهBig GrinBig Grin
خ خ خ خ خیـلی Big GrinBig GrinBig Grin
ولی بالاخره فامیلتون و توهم حتما یه شباهت هایی بهش داری
پس یعنی توهم خرس قطبی هم جغدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

مثـه این کهـ هوس کتـک کردی Big GrinBig GrinBig GrinAngel

من 0.0000000001% به اون شباهـت ندارم ...

ما کلآ با هم فرق داریم ... اون تپل من خوش هیکل و لاغر ...

اون یقه تا دهن بسته ... من یقه باز و...

من رپ و... اون حسین حسین حسین

من رفیق باز و اون غذا باز ...

من فوتبالیست تکنیکی اون اصلا بلد نیست پا به توپ بشه ...
و..

و 100000000 فرق دیگر /// DodgyDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 169 مهمان