امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 23:05)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:59)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Teronika shodam ke haghighato befahamam hamon ayda az hamidam mazerat khahi kon  bego bebakhshid ke fekr bad mikardam 
man fahmidam ke lashia doram bodano nadh nakhtam midonam dos nadari bet bega abji vali bedon doset daram
که ترونیکا تو بوددی!!!
خوب!به چه نتیجه ای رسیدی?=)
Bara khodam motasefam ke ye adam lashi bodam che fakrayi ke ne mikardam  bebakhsh man sharmandam va inke az dorogh goftanam pashimon nistam chon fahmidam ke ava oni nis ke migan
آگهی
من آماده ی پاچه گرفتنم !
بیاید جلو !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 133
(23-01-2014، 23:08)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:05)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنــــــــــــت =)))))))))))

مبارکه=))))))))))))
شولولولوولولو *^_________^*
مری عروسی افتادیم^_^

زنم نازنینه دیگه-_- یه بار یادته علی عروسی گرفته بود؟-_- توام بودی دیه
اره=)))))))
چ حالی داد اون شب=))))))))))))))))))))))
 سپاس شده توسط Albert wesker
(23-01-2014، 23:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام|:
سلام
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 23:07)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:05)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی نمیتونیم لیست دوستآمونو درس کنیم ؟ :||

چن نفر توش رژه میرن رو عصآبم :||
ن دیه :|

مال من خوبه^_^
تو همه عشقات تو لیستتن:|
>____<

همه چیزمآلآ :||
 سپاس شده توسط Black Heart
(23-01-2014، 23:09)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:08)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:05)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه=))))))))))))
مری عروسی افتادیم^_^

اره=)))))))

منکه اینقدر رقصیده بودم تموم بدنم گرفته بودRolleyes
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
(23-01-2014، 23:08)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه=))))))))))))
مری عروسی افتادیم^_^
شآمم میدین ؟؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 133

عروسی گرفته شده بودBig Grin
تموم شدBig Grin
دیر رسیدی ته دیگشم خوردنBig Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
مگع من بابا دارم ¿¡ :|
کی هس اصن¿¡
(23-01-2014، 23:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:09)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه=))))))))))))
مری عروسی افتادیم^_^

اره=)))))))

منکه اینقدر رقصیده بودم تموم بدنم گرفته بودRolleyes
داماد انقد سبک ندیده بودم-__________________-
ایش ایش*-____________-*
 سپاس شده توسط Albert wesker
(23-01-2014، 23:08)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:05)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:59)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Teronika shodam ke haghighato befahamam hamon ayda az hamidam mazerat khahi kon  bego bebakhshid ke fekr bad mikardam 
man fahmidam ke lashia doram bodano nadh nakhtam midonam dos nadari bet bega abji vali bedon doset daram
که ترونیکا تو بوددی!!!
خوب!به چه نتیجه ای رسیدی?=)
Bara khodam motasefam ke ye adam lashi bodam che fakrayi ke ne mikardam  bebakhsh man sharmandam va inke az dorogh goftanam pashimon nistam chon fahmidam ke ava oni nis ke migan
در مورده من چیا میگن?تو چی فک میکنی?
حرف پشتم زیاده ولی به قوله مری سگی که منو نمیشناسه واق واق زیاد یکنه (:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 133
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان