امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

خدافس -___-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، !~IмДи~!
آگهی
(23-01-2014، 22:30)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:26)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:24)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه واردا گمشین بیرون>_<
دقیقن منظورت با کیه ؟:|
دقیقا منظورش با تو بود
مشکلی هس ؟؟؟؟؟؟؟
اولن تو نه و شمــــا (:

اخه زیگیل(:
اون موقه ک ما اینجارو میچرخوندیم شما تو شیکم ننتون بودین(:
واسم من قد قد نکن(:
OK?(:

ببین پاتو از گلیمت داری دراز تر می کنی !
من الان دو ساله این جا عضوم پس به من این چیزا رو نگو !
تازه با این نام کاربری دو ساله عضوم با نام کاربری قبلیم میشه سه سال
پس علکی ور ور نکن این جا جاش نیس
منم اعصاب ندارم
یه وقت دیدی هر دومون محروم شدیم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 125
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
میشه دعوا نکنین¡Dodgy
(23-01-2014، 22:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره بمیریم ایسان .. من خودم قبرتو از الان حاضر کردم عزیزم .. ! *^___^*

اجی حـآلآ کـه داری قـبر درسـت میکـنی زحمـت بکـش وآسه منم درست کن

بخند داداش ..
هیچی ارزش نداره .. مطمئن باش ..

قـبول دارمـ ... ولی ...

بیـحآلم ... ولش

قضیه اگه عشق و عاشقیه ک اون واقعا ارزش نداره!
ی شب تا صب گریه میکنی،صب با چشای پف میری مدرسه .. ب همه هم باید توضیح بدی ک چی شده ..
وسط درس خاطره ها میان تو ذهنت نمیذارن درس بخونی ..
تو میمونی و کی دلتنگی ..
شایدم ی عکسش ..
تجربه کردم ک میگم ..
مطمئن باش تگه بش نرسیدی قسمت نبوده .. حتمن یکی بهترشو پیدا میکنی رفیق .. بیخیال ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:30)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:26)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:24)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا منظورش با تو بود
مشکلی هس ؟؟؟؟؟؟؟
اولن تو نه و شمــــا (:

اخه زیگیل(:
اون موقه ک ما اینجارو میچرخوندیم شما تو شیکم ننتون بودین(:
واسم من قد قد نکن(:
OK?(:
هووووش>_<
با دخترم درس بحرف-_-
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(23-01-2014، 22:32)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو-_-
هع(((((((((:

اوخی(:
تو جو قدیمی بودن بمون^_^
لاشخورو لوله کنید بزارید تو ــونتون^_^

لعیا بی خیال بابا.:|||||
مریم توام بی خیال شو.
نمیخوام یکی باز گزارش کنه.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ðår¥å
کمس نمیتونم پ.خ بدم._.
ن 2هفتس بی خبرم:/
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Albert wesker
(23-01-2014، 22:33)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:32)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:30)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی تحویل بگیر -__-

همون زیر خوآبآن که میگفتن تورو خدا بآ منم حرف بزنین :|((:

دیدی |: تو مریمی |: اونم لعیا |:

منم میشناسمتون |: اون موقع ها شما برای من الگو بودین |: همش میخواستم عین شما بشم |:
اتم شکافتی الان ؟:|

جدی؟((((((:

لعیا تو الان برای بار دومی که با من حرف میزنی -__- !! (:

آرع (: |: الگو ی من بیدین Angel
(23-01-2014، 22:35)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمس نمیتونم پ.خ بدم._.
ن 2هفتس بی خبرم:/

ok
لطفا دعوا نکنید.
☆★ super star★☆ تو خودت اول شروع کردی گفتی تازه واردا گم شن:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه دعوا نکنین¡Dodgy

نع آبجی نسترن
وقتی یکی پررو بازی در میاره باید جوابش رو داد!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 125
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 241 مهمان