امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 22:21)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد زحمت میکشیدی تو -___-

انجمنت خآک میخورد -__-

من میرفتم تو آکآنت آوآ کمکش میکردم =))))

یآ تو آکآنت تو بودم یآ آوآ -__-
دیوث خدا وکیلی خیلی زحمت کشیدم براش>_<

انجمن پاکِ پاک بود-_-

یدونه اسپمم توش نبوت :|

فقد میومدی اکانتو مزین میکردیkaffe2
آگهی
(23-01-2014، 22:19)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:14)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های(:
خوبید؟
ممد رفت؟ ):

سلـآم !!

تـو خوبی؟! (:

هـاع 0_0 نگو تو هم عاشقش شدی -___- !

هعی ایسان:|
متاسفانه عاشقش شدم^____-
کوفت من و تو باهم بودیم |:

(23-01-2014، 22:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــه... آرهـ╚رآس مـیگی ▄▄ منظـورم یکی دیـگسـ╗ـبیخیـآل ...

◙╚çحالم گـرفـته ///♂))))؛

داداشم ؟! ):

ناراحت نباش تو بگو کی من میرم میگیرمش برات (;

(23-01-2014، 22:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره بمیریم ایسان .. من خودم قبرتو از الان حاضر کردم عزیزم .. ! *^___^*

^_^ وییی مرگ !! we love you !!
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Magical Girl
نفر بعدیه من آدم خنگیه ! =)
دیگه شانس آدم معلوم میکنه که کی باشع !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 121
(23-01-2014، 22:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره بمیریم ایسان .. من خودم قبرتو از الان حاضر کردم عزیزم .. ! *^___^*

اجی حـآلآ کـه داری قـبر درسـت میکـنی زحمـت بکـش وآسه منم درست کن
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه واردا گمشین بیرون>_<
دقیقن منظورت با کیه ؟:|
(23-01-2014، 22:20)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویـدا (:

من و محمـد دوبـآره آشتی کـردیـم ^_^ فقط دوستیم (: !!
جااااان؟

فقط دوست؟

اشتب شد انگار
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:20)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویـدا (:

من و محمـد دوبـآره آشتی کـردیـم ^_^ فقط دوستیم (: !!
Avarin
(23-01-2014، 22:22)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:20)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:17)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر انجمن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]poya
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*2gether4ever* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Armina ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parnia tajik ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A  :|||||||||||||||||||||||
[/b]

اقدس ما بودیم انقد مدیر داش ؟:||||||||||||||||||||||||||||||

انقد مدیر داره اونوخ انجمن پره اسپمه:|
Moarefi kon bebinam mishnasamet
بگو نام کاربری قبلیت چی بود :|

Goftam ke romantic girl nevisandeye pezeshki
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:23)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:21)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد زحمت میکشیدی تو -___-

انجمنت خآک میخورد -__-

من میرفتم تو آکآنت آوآ کمکش میکردم =))))

یآ تو آکآنت تو بودم یآ آوآ -__-
دیوث خدا وکیلی خیلی زحمت کشیدم براش>_<

انجمن پاکِ پاک بود-_-

یدونه اسپمم توش نبوت :|

فقد میومدی اکانتو مزین میکردیkaffe2
خو آخه هیش بزی نمیومد تو اون انجمن :||

نورآنی میکردم آکآنتتو :>>>
جاستین جان دیگه شانسه دیگه!
واقعا برات متاسفم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 121
(23-01-2014، 22:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان مهمد مهدی میدونه ایتین تویی:|

تازه واردا گمشین بیرون>_<

دختر من ایسانم نع ارتین اه !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 106 مهمان