امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

فاطمه من رفتم
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 119
آگهی
(23-01-2014، 22:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان .. با گوشی میام ملتو نمیبینم 0__0
چطوریع؟ ^_^

خوبم تو خوبی!؟ ^_^

نه،سرم میدرده ://
ب نظرت تومور دارم..؟ -_______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ترش وملس
مدیر انجمن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]poya
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*2gether4ever* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Armina ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parnia tajik ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A  :|||||||||||||||||||||||
[/b]

اقدس ما بودیم انقد مدیر داش ؟:||||||||||||||||||||||||||||||

انقد مدیر داره اونوخ انجمن پره اسپمه:|
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ðår¥å
(23-01-2014، 22:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان .. با گوشی میام ملتو نمیبینم 0__0
چطوریع؟ ^_^

خوبم تو خوبی!؟ ^_^

نه،سرم میدرده ://
ب نظرت تومور دارم..؟ -_______-

آخ گفتـی من خودمم 4 روزه تو فکر اینم که تومور دارم یا نه -___-

از دماغمم خون هم میاد |: فک میکنم سرطان خون دارم !! :|

فاطمه |: سرطان خون!! :|
(23-01-2014، 22:17)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر انجمن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]poya
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*2gether4ever* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Armina ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parnia tajik ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b]

مآ بودیم فقد آوآ و آرمینآ و پویآ بودن :|||||||

همین ی گله هم نمیتونن مدیریت کنن ..

اونوخ آوآ زرتی میومد همه میگرخیدن :>>>
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Black Heart
(23-01-2014، 22:14)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های(:
خوبید؟
ممد رفت؟ ):

سلـآم !!

تـو خوبی؟! (:

هـاع 0_0 نگو تو هم عاشقش شدی -___- !

هعی ایسان:|
متاسفانه عاشقش شدم^____-
 سپاس شده توسط ترش وملس ، !~IмДи~!
[/quote]

داداش!؟ بگو دیه ):
[/quote]

دنـبال یـه دوسـت میگـردم ... ولی پیـدآش نمـی کنـم ...
[/quote]
کی بهتـر از خواهر Angel
[/quote]

هــــــــــــــــه... آرهـ╚رآس مـیگی ▄▄ منظـورم یکی دیـگسـ╗ـبیخیـآل ...

◙╚çحالم گـرفـته ///♂))))؛
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:17)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]poya
[/b]

Moarefi kon bebinam mishnasamet
قراره بمیریم ایسان .. من خودم قبرتو از الان حاضر کردم عزیزم .. ! *^___^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:18)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]poya
[/b]

مآ بودیم فقد آوآ و آرمینآ و پویآ بودن :|||||||

همین ی گله هم نمیتونن مدیریت کنن ..

اونوخ آوآ زرتی میومد همه میگرخیدن :>>>
انجمن پیشرفت کرده:|
همه یا صورتین یا بنفش:||||||

حیف زحمتای من واسه سینما>_________________________<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان