امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 21:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خیلی داشت چرت میگفت !!

دلم برات تنگ شده بود^___^

فاطی نبینم با ممد بگردی ها Dodgy با ممد بگردی با من نمیگردی Sleepy

یــآدته ممد ازت خوشش اومده بود بهم پی ام داد؟؟؟
/:
 سپاس شده توسط ترش وملس
آگهی
(23-01-2014، 21:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو الان بگم دیه:/
بچه ها ایسان همون ارتینه ارتینم همون ایسان=)

|: بسم الله !! :|

خواب دیدین خیر باشه باو -___-

من که رفته بودم شام
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
ویدا خفت کنم؟! :|||||
پ.خ هم ک نمیتونی بدی،ای خداع .. -______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(23-01-2014، 21:59)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:57)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:52)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:46)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Are dadash khodamam fadat sham
خوبی آبجی؟

خوب شد اومدی .....

دیگه حالم داره از این جماعت به هم میخوره

In jamaat ridan ke donafri zan ye nafaran 
mano to rofaghaye tokhs ghadimimono mikhayam na?
آره آره درسته درسته. خب چه خبر؟

Hichi nis delam vase hame tange mmmdam
نوشـتن متـن به ایـنگلـسی = اخطآر ...

از من گفتن بود ......
(23-01-2014، 22:00)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:59)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:56)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:54)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن فلش بآ مآ میچرخید -_________-

اون موقه که این اوبیآ نبودن :>>>
ما نبودیم گ.ا سوتو کور بود:<

هیییییییم :<

ب کاربرا پ.م میدادی با اکم  حساب ببرن ازمون25r30
ی بآرم ب تارآ دآدیم =)))))

بچم گرخید =)))))
ی صفه گریه فرستاد=))))))))))))))))))))

اونوخ دو روز بدش دم دراورد:|
=))))))))

گف ببخشید دیه نمیفرسم =((((((((

کآرولآ بود اسمش اون موقه ن ؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Black Heart
(23-01-2014، 22:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم دخترم ت خوبی؟^_^

آرع ممنون ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 113
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-01-2014، 21:59)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:57)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:52)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:46)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Are dadash khodamam fadat sham
خوبی آبجی؟

خوب شد اومدی .....

دیگه حالم داره از این جماعت به هم میخوره

In jamaat ridan ke donafri zan ye nafaran 
mano to rofaghaye tokhs ghadimimono mikhayam na?
آره آره درسته درسته. خب چه خبر؟

Hichi nis delam vase hame tange mmmdam

آفرین به دلت. چه دل خوبی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-01-2014، 22:00)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشو ملس کیه ؟:||||||||

ویدا نمیدونم چیچی کیه ؟؟:|

آیسان |:

تو رو نمیشناسم ولی /: آکانت من این نی -___- آکنت اصلیه ی من سکـوته Angel ملقب به نی نی شیطونه |:

چون خراب شده آکانتم مجبور شدم با آکانت دختر خالم بیام !!

شُمـا!؟ /:
اوکی فهمیدم:|

نمیخواد بدونی:|
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 22:01)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو الان بگم دیه:/
بچه ها ایسان همون ارتینه ارتینم همون ایسان=)
چه جالب؟ نه آیسان؟

اینم شاهد باز بگو رو دل کردم

دارید اشتباه میکنید !!

(23-01-2014، 22:01)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Aysan kesafat chera hichi nagofti

سلـآم ویـدا ):

(23-01-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:59)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email
سلآمـ علیـه ...

سلـآم دادا ایمـآن Angel

سـلآم آیـسآن )؛
چیشده!؟ ):

(23-01-2014، 22:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خیلی داشت چرت میگفت !!

دلم برات تنگ شده بود^___^

فاطی نبینم با ممد بگردی ها Dodgy با ممد بگردی با من نمیگردی Sleepy

یــآدته ممد ازت خوشش اومده بود بهم پی ام داد؟؟؟
/:
|: اوهوم !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فرناز سکته می زند ! =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 113

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 227 مهمان