امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم اینو میخواد)))))))):
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(23-01-2014، 21:35)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی=((
از حالت پنهان دربیا>__<

خوشم نمیاد باشع حالاع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 103

(23-01-2014، 21:33)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:30)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها فهم یکی اینجا مشکل اساسی داره^__^
دعا کنید واسش:|
روژی گول نخور گرگ تو جامعه زیاده:|
منظور؟0.0

فقط جمله اخری با تو بودم:|
عسل بیا آشتیcrying
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
(23-01-2014، 21:29)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:27)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرت :|

چه عشقم عشقمی رآ اندآختن اینجآ ..

آبرو هرچی عشقه بردن .. بچه بآزیه انگآ :|

هوفففف .. !
Eshghooo befag dadan
halamo bad kardan

آغا اون موضوعو اعتراف میکنم .. -_____-
ولی سوتی ندیا موضو چیه .. خب؟اینجا نگو چیزی.. -___-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(23-01-2014، 21:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:31)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ↕ــــ...‼

مهتاب عشقولم^___^
عــَســَل♥
چــه خبرآ..؟!؟

هیچی=)
تو چ خبر؟ خوبی؟^___^
(23-01-2014، 21:35)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

مامانی ^_^
چیطوری؟^__-
دُخــی ^___^
خــوب نیســتم تــو خــوبی؟؟!^__^

(23-01-2014، 21:35)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!
Salam inja gheyr ghabel tahamolll shode
بــدجــور|:
(23-01-2014، 21:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تارا^_^

عجقم ^_^

بوس:ا
ســتی^__^
عــشخــو ^__^
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، pink lady ، vidaafshar
پووفــ
 سپاس شده توسط pink lady ، vidaafshar
ارتین عشقه عشقه منه مال خودمه به کسی نمیدمش^_^
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 21:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:32)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:21)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل و frost ماسه تا ترشیدیم رفت همه شوهر کردم خخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin
lمنظورتو نگرفتم درست بحرف...!Undecided
میگم من و تو غزل ترشیدیم .همه شوهر کردن غیر از ما سه تاBig Grin
خاستگار دارم ولی بیخیالUndecided

پوفففف ای باوا من پسر دارم ولی شوهر ندارم خخخخخخBig Grinعرفان ترول پسرمه

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
چیرا خوب نیسی تارایی؟ 0.0
من بد نیسم^__^
امیر حسین اعصاب ندارم:\
ولم کن:\

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 98 مهمان