امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

بدتر از لآس و گآس .. مملکتو ورق بزنی لآش ب گآس گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 83
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، Albert wesker
آگهی
(23-01-2014، 21:00)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:58)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:57)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:55)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:54)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصله دارم

تو غارسایی هستی Big Grin
تو هم همینطور
من رئالی ام Big Grin
منم جدیدا داره از رئال خوشم میاد

من قدیما خوشم میومد Big Grin
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 20:59)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی احمدرضا خیلی خوبه من دوسش دارم بیچاره کجاش مثل این ارتینه اخهBig GrinBig Grin

Dodgy استغفرالله !!

این احمد کو خو!؟

احمدی کوشی Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عجب شما کی هستین همتون تازع واردین :ا

بای :ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 83

سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
مادر جـــان!؟؟
|:
ای بابا خوش به حالتون.

عجب زنای خوبی دارین.

زن من که همیشه آفلاینه.

اه.
(23-01-2014، 20:59)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:54)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:52)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
مسکی گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 83

سلاااااااااااام خودتیییییی؟=)))) کم پیدایی! کجایی؟=)
ب نظرت چه کَسه دیگه ای جرئت دآره از شکلکه من استفآده کنه ؟؟ :>> گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 83

اونجآهآییم =))

تو نیسی >__<

خوبــی شومپت ؟؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 83

من=)))))))
آها=)))))) من هر وقت میام نیستین باووووSad
آره من مخفیانه میام و میرمBig Grin
مر30 شومپت تو خوبی؟Big Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ðår¥å
(23-01-2014، 20:59)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههههههههههه =))) سلااااااااام =)
خوبی چه خبر؟

مارو دیدی گل از گلت شکفتا=)))))))))))))))))))))
خوبم خوبی؟^_^

امرو عمامه یرو بوده تاج بجاش..
 سپاس شده توسط Albert wesker
(23-01-2014، 21:01)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی شی0.0

من تکم تو پسرا :cool: بهم تحمت نزن :cool:
شورم میشی؟^_^
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 21:01)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:00)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:58)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:57)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:55)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو غارسایی هستی Big Grin
تو هم همینطور
من رئالی ام Big Grin
منم جدیدا داره از رئال خوشم میاد

من قدیما خوشم میومد Big Grin
خوب به من چه؟؟؟Big GrinBig Grin
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان