امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

آرتین یا ممد عخشم♥__♥

میخوام بهت یه شعر تقدیم کنم^___^
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
آگهی
سلام...من کاربر جدید هستم خوش حال میشم باهاتون دوست شمBlush
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:54)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:52)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کی حوصله داره ؟
من حوصله دارم

تو غارسایی هستی Big Grin
من برفتم های هایShy

به سلامت=)):-(
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 80
 سپاس شده توسط pink lady ، MONA-GH
(23-01-2014، 20:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:51)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:50)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیشد. خوبی؟

راستی کی هیوده سالت شد؟

شهادت دادم ولی خبر ندارم

شما خوبی؟

بنده !!

(23-01-2014، 20:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد خر -ـــــــــــــــــ- برو بزن 17

باشه مادر زن !!

(23-01-2014، 20:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد عوضی؟؟؟؟

تو پ.خ داده بودی به من اونروز نع؟؟؟

گفتم حتما خوتی میخوای دستم بندازی

با منی!؟ Huh

(23-01-2014، 20:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ارتینم مثل احمد رضا رو مخ بید:|

احمد رضا کیه دیه!؟
همزادت=)

نه بهتر بگيم فتو كوپي

مونا!؟

اصن شوهر خودت میشم

(23-01-2014، 20:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:51)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:50)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیشد. خوبی؟

راستی کی هیوده سالت شد؟

شهادت دادم ولی خبر ندارم

شما خوبی؟

بنده !!

(23-01-2014، 20:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد خر -ـــــــــــــــــ- برو بزن 17

باشه مادر زن !!

(23-01-2014، 20:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد عوضی؟؟؟؟

تو پ.خ داده بودی به من اونروز نع؟؟؟

گفتم حتما خوتی میخوای دستم بندازی

با منی!؟ Huh

(23-01-2014، 20:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ارتینم مثل احمد رضا رو مخ بید:|

احمد رضا کیه دیه!؟
همزادت=)

جان من کو بهش بگید بیاد باهاش اشنا بشم Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:55)safa=مهسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...من کاربر جدید هستم خوش حال میشم باهاتون دوست شمBlush

سلام مهسا جون
(23-01-2014، 20:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرتین یا ممد عخشم♥__♥

میخوام بهت یه شعر تقدیم کنم^___^

تقدیم کن تقدیم کن !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول: خانومم !! ناراحت نشو به تو که زن اولمی بیشتر توجه میکنم !!

زن اولــت!!!؟؟؟

ولی من فــک میکردم...cry girl
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
بــــــــــای ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(23-01-2014، 20:55)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:54)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:52)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کی حوصله داره ؟
من حوصله دارم

تو غارسایی هستی Big Grin
تو هم همینطور
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان