امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 20:45)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارباراع>_<
جونم؟0.0
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(23-01-2014، 20:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:38)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن مـن کـو!؟ |:

من میخوام زنت بشم^___^

دیوونه(:

بيشعور دختر من هو نميخواد

از خداشم باشه یه هوو مث من داشته باشع
وایی خانومم عشقی !! نمیخواد سره من دعوا کنید من برای همتونم !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:46)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:44)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:41)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگیـرمش بگو بیـاد Confuseds32:
wtf؟:|
(23-01-2014، 20:42)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جوری حرف نزن الآن ملت فک میکنن هندی هسیم :>>

از چپ ب رآس بآس بخونم ؟ :/

نمیفمم -.-

مرتاض هندی؟؟=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ن خنگ-_- کلمات جا ب جا میشن-_- ملث:مثل-_-

نهمفی دهی*^_^*
ادمین هندی =)))))))))

مآ از انجمن ادمین هندی میآییم =))))))))))))))

خو اون طوری بآید حدس بزنم ببینم چه زری میزنی >________<

ما هندی هسیم=)))))))))))))))
هنداهه =)))))))
میخای من کووووووووو-.-
امشب میخ ندارم روش بخوابم-_-

حال میده^_^
 سپاس شده توسط Ðår¥å
(23-01-2014، 20:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم:|

سـلـام^__-
ملينا زنگ زدم به اون يكي خواستگارت الان مياد
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 76
(23-01-2014، 20:45)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم:|
سلام
خوبی؟
 سپاس شده توسط pink lady
(23-01-2014، 20:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی 17 سالشه؟؟؟

منع چراع؟
هوچیگـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 76

مهر اوه دلمع میخواد یه بوس محکم بکنم رو صورتت

خعلی بامزه ایی قربونت بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسTongue
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
اههههه انقد پآسخ نزنین ریدین تو صفه :||||
من برم کپه مرگم رو بزارم تو قبرمShy

احسان اومد بگید خیلی دوسش دارم!دعا دعا میکنم بابام شهRolleyes

ستارع خیلی گـ****ـه!نباو خیلی جیگریAngel
رژی فدات بشمShy

موناع عشخولمShyRolleyes

و بقیهAngel

خدانگهدارShy
 سپاس شده توسط MONA-GH ، pink lady
مهر اور -ــ^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان