امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 20:38)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن مـن کـو!؟ |:

من میخوام زنت بشم^___^

دیوونه(:
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
آگهی
(23-01-2014، 20:37)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:34)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:32)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:31)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:28)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))))

الآن دآشتم فک میکردم چقد شبی اون دیوثه =))

تلق تلوق تیلیق^____^

خیلی ادم عنی هسی=)
چـــرآ ؟ -__________-

از بآبآم ب ارث بردم :>>

ددی :|| :>>
منظورت پاپا ئه ^___________^

اوه پاپا -_-

اوه ـاک یو :|
 سآآ آآ اممممم حرفمو پس میگیرم :|
قدصم هیمن بدو*^_^*
(23-01-2014، 20:38)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن مـن کـو!؟ |:

نیومده زن دارم شدیع؟؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 20:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لواشك برو به محمد بگو بياد با دخمرم اشنا شع -ــــــــ^

با منـــ؟
یا یکی دیه؟؟

ارتين شورتع -ـــــــ^
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 71
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 20:39)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14k کـی شوهـر میخـواد !
بچم ترشیدس -.-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Black Heart
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن مـن کـو!؟ |:

من میخوام زنت بشم^___^

دیوونه(:

هیـس 735

آیسان گفت مونا کارم داره
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن مـن کـو!؟ |:

من میخوام زنت بشم^___^

دیوونه(:

بيشعور دختر من هو نميخواد
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:36)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:32)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:31)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بايد پيدا كني
راستي برات يه شوهرم پيدا كردم
ايسان -ـــــــ^

مـنO_O !?
نه منظورم محمده -ــــ^

O_o آهان !! بـرم با اون اسمه بیـآم -__-

نميدونع
ارع برو بش بگو بياد -ـــ^

مامان!!
واقعا ک...
ازت انتظار نداشتم!cryingcryingTongue
|:
تاراcry girl

ببین امضای بابا احسانم چه خوشملهگـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 71

این امضاش با نام مستعار جان اسمیته!
(23-01-2014، 20:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر میکنم حس میکنم ترشیده ام خخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinهمه شوهر دارن جز من بدبخت ههBig GrinBig Grin

منم باهات همدردم سلناBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 221 مهمان