13-01-2014، 22:43
سكته ميكنم
|
تصور کن شب از خونه بیای بیرون، با این صحنه روبرو بشی! |
|||||
13-01-2014، 22:43
سكته ميكنم
13-01-2014، 22:45
خدا اون شبونیاره
22-01-2014، 18:20
من درجا سکته رو میزنم واااای چه وحشتناکه .
22-01-2014، 18:26
میدونی چیکار میکنم کاری نداره میگم پییییییییییییییییییششششششششششششددددددددهههههههههه اونام فرار میکنن:cool:
22-01-2014، 18:36
جیییییییییییییییییغ میکشم فرار میکنم
بعله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #غرورم از حد گذشتــــــــــه؟ به خودم مربوطـــــــه! تمام زندگیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #خودخواهانــــــــــه ست؟ زندگی خودمـــــــــه! از عده ای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #متنفـــــــــر شدم؟ به خودم مربوطــــــــــــــه! دوس دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #تنهـــــــــا باشم؟ حسِ خودمــــــه! دوباره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #عاشــــــق شدم؟ دله خودمـــه! نگاهم به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #نگاهـــــــــه اون دوخته ست؟ چشمــــــــــای خودمه! صدای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #خنــــــده هام از حد عــــــادی بلندتره؟ خوش حالی خودمـــــــــه! با یه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #تلنـــــگری به هق هق میفتم؟ دردِ خودمــــــه! دلم می خواد این جوری باشم!! مجــــــــبور به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #تحمل من نیستید!!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #زندگیـــــــــــه خودمـــــــــــــه......!!!!!
22-01-2014، 19:28
اخی چه باحال!
من خیلی ترسوام وبادیدن این صحنه... . . . . . . . . . . . . . .میخوای بدونی چی میشه؟؟؟ . . . . . هیچی!!!بسپاسیدتابگم!
23-01-2014، 20:20
من که مشکلی ندارم
(22-08-2013، 10:28)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر بهتری نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟| (22-01-2014، 19:28)ارتمیس فاول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیازی به گفتنت نیست
27-01-2014، 13:55
چه حالي ميده
27-01-2014، 14:35
درجا سکته میکنم
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|