امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنی خواهری نرو..

حوصلم سر رفت خو :/
 سپاس شده توسط sjmmc ، Magical Girl
آگهی
(23-01-2014، 19:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبــونمو گــاز گــرفتم|:

چرآ و به چه علت ! ؟
آخه هر علت یه معلول دآره ! Big Grin
|:
(23-01-2014، 19:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامShy

(به تقلید از بابایی!)
ای بــابا |:
مــن هــی میگــم تـو بــابا نــداری دوبــاره میگــی بــابا |:
اســمتو از شــناسنــامم پــاک میــکنما|:
مگ منتفی نشو؟؟؟
من جدا دختر تو ام جدا دختر احسان!
دو ژنه هستم!
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 51
 سپاس شده توسط T A R A
(23-01-2014، 19:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام دوســـــــــتان!
حالا سلــام کنیـــد!
چرا اواتار منو گذاشتی؟

خخخخخ (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تــــــــآآرا!
؟؟ ^.^
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(23-01-2014، 19:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اون کمربندو بده من بینم! :| Big Grin

رو من کمربند میکشی؟؟ Big Grin
یه ایهام بیام حال کنیم!! Big Grin
بشین سر جات ببینم... Big Grin
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(23-01-2014، 19:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــارا .. -__-

بــله ســارا؟!(:

همیشه ی حـسی بم میگه ازم متنفری .. -______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A
(23-01-2014، 20:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:59)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام دوســـــــــتان!
حالا سلــام کنیـــد!
چرا اواتار منو گذاشتی؟

خخخخخ (((:

چه گیری افتادم من امروز
 سپاس شده توسط T A R A
من اواتاره کیو گزاشتم؟؟؟
|:
 سپاس شده توسط T A R A
رژی>__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
Angel مـن زنـدم نمیخـواد بپـرسیـد Dodgy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان