امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:43)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:41)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:40)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فکراتون منحرفه. من به تارا نه فحش دادم نه چیز بدی گفتم

میدونم Angel ولی در هر صورت دیگه با تارای من حرف نزن Dodgy پیشگیری بهتر از درمان است Angel

شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر آقا شجاع Angel لواشکی Shy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
آگهی
(23-01-2014، 19:44)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان نگران هیچی نباشید تا منو دارین ترسی ندارید Sleepy البته با دخترا بودم Angel

میخوام محافظ دخترا باشم Angel مخصوصا تارا و فاطی و نیایش Sleepy

تارا که خودش مدیره تارا بزن جیزش بیار ! Big Grin
فاطی که خون آشآمه ! Big Grin
رو نیایش نظری خاصتی ندارم ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 46
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، T A R A
(23-01-2014، 19:44)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان نگران هیچی نباشید تا منو دارین ترسی ندارید Sleepy البته با دخترا بودم Angel

آفــرین چــون مــن حــوصله دعــوا نــدارم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 46
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Adl!g+ ، ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

ووووووووووووویییییییییی الان من ترسیدم!!

همچنین
ما هم هوای تو رو داریم عزیزم
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 19:45)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر عمــوتـ خوبــه؟!0__o
چه میدونم؟؟ :|
من یه ماهه تو نتم ندیدمش!! :|

آخــــی|:
 سپاس شده توسط sjmmc
سارا رفتی..؟
بای همگی!! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*

میخوام  محافظ دخترا باشم Angel مخصوصا تارا و فاطی و نیایش Sleepy
اجي منم كشك؟cryingcryingcrying
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط ترش وملس
دعوا تون اگه تموم شده من برمWink
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(23-01-2014، 19:46)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووووووووووویییییییییی الان من ترسیدم!!

گفتن خاک انداز خودتو وسط بینداز Shy اسمی از خاک انداز من برد!؟ Angel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 178 مهمان