امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:25)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:21)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغ جیغ جیغ تـآرا!! >______<

زهــر مــار ملــت خــوابن |:
جــونم؟! >__<

دوست دارم ^_^

مــن بیــشتر^_^
من بیشتر تر تر !! Heart

(23-01-2014، 19:27)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت: آنلاین (در حال مشاهده انجمن بحث و گفتگو @ 07:52 PM)

-___- خیلی فلان شده ای تو . . !!!

تارا همین این اون حرفو بهت گفت!؟ Dodgy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
آگهی
(23-01-2014، 19:27)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

NAFAS
لواشک ببین یه آواتاره لواشکی توپ سراغ دارم میخوای بدم بزاری تو آواتارت

حسام تو باید بع ایسان یا بگی مامان بزرگ یا خالعDodgy
 سپاس شده توسط ترش وملس ، sjmmc
(23-01-2014، 19:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآله بازی کیلو چن هفته بعد عروسی داریم ! Big Grin
من که هفته بعد از صبح تا شب سینماام!! Big Grin
خبر رسیده مجانیه!! Big Grin

اع !
منم میام !

مفت باشه کوفت باشه ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 38
 سپاس شده توسط sjmmc
(23-01-2014، 19:26)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـیـلی بهم میـآن ایشالله پیـر شین به پـآی هم(:

(23-01-2014، 19:24)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

په ازاين به بعدبايدبه صادق بگيم زن داداش؟Big Grin

سارا دارم برات!! :|
سـآرآ کیع؟؟|:
 سپاس شده توسط ترش وملس ، sjmmc
سینآ به تارا چیزی گفته ! ؟ Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، sjmmc
(23-01-2014، 19:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:28)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساراكيع؟زنداداش؟

بگردی تو جمعیت پیداش میکنی!! :|
پيداشد
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط sjmmc
(23-01-2014، 19:29)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:25)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ترش وملس' pid='1465185' dateline='1390494087']
جیغ جیغ جیغ تـآرا!! >______<

زهــر مــار ملــت خــوابن |:
جــونم؟! >__<

دوست دارم ^_^

مــن بیــشتر^_^
من بیشتر تر تر !! Heart

من بیشتر تر تر تر^_^
 سپاس شده توسط ترش وملس
یــا خــدا|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس ، Adl!g+
مامان این تازه واردا چرا اینجوریه دختر منه بیتا Ok
(23-01-2014، 19:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:24)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدزنت كيه؟

صادق ! Heart Big Grin
منو وارد خاله بازیت نکن!! واسه دختراس اینا!! Dodgy

ب غرورت برخورد؟ :|

بسه بسه .. غرورش خدشه دار شد .. -___-
مرسی...Heart
باشه دیگه اذیت نمیکنم!! :|
(23-01-2014، 19:28)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:21)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به عاقا صادق ...

به به به...اسمت چی بود؟؟ Big Grin
بزار یه کم فکر کنم الان میگم...
مریم بود اسمت..؟
ستاره دنباله دار بودی قبلا...

اسممو به اون زیبایی و واضحی تو پروفایلم درج کردم نیاز به فکر کردن نداره که برادر من ..

حالا خداییش خودت فهمیدی یا رفتی دیدی؟!

آره درس گفتی ..

خوبی؟!
خودم از اول حدس زدم بعد مطمئن شدم!!
خوبم تو خوبی؟
 سپاس شده توسط Snow-Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 243 مهمان