امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 17:37)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ :/
موضوش چیه؟ :>

اوهوع ؛ بهتره نبینی :|

حواسم به همه جاهاش نبود =))
-__- اصن میدونی چیع از زیره سنگم شده پیداش میکنم ببینم :>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 17
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Wanton
آگهی
خاله اعصاب ندارم ببخش!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

منم برم باییی
(23-01-2014، 17:35)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:33)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز بزاریم سپاس بدین فک کنم روش
خخخ
فرناز پرناز
فرناز مرناز
فرناز پورزاده
فرناز شلکنگ
فرناز دلمه
خخخخخخخ شور شد شیرین میکنیم
فرناز گل
فرناز باحال
فرناز بامزه
فرناز دخمل خاله
چی میگی

هیچی این بچه قاطی داره ...Exclamation

دیده دخترا پسرای فلش بهش محل نمیدن داره جلب توجه میکنهBig GrinBig GrinBig Grin
(23-01-2014، 17:37)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارمو عوض کنم؟ :/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.iranbaxforum.ir/uploads/510dfa21d5111.jpg
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، melodi+
(23-01-2014، 17:38)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله اعصاب ندارم ببخش!

خواهش میکنم عزیزم
چی شده گلکم هووون
بگو ببینم
(23-01-2014، 17:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:38)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله اعصاب ندارم ببخش!

خواهش میکنم عزیزم
چی شده گلکم هووون
بگو ببینم

هیچ
خوبی ؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(23-01-2014، 17:38)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- اصن میدونی چیع از زیره سنگم شده پیداش میکنم ببینم :>>

9 قسمتش اومده :|

در حدِ فیلمای ...
حــوصــِلــَم کــَپــَک زَد/×/
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلاممممم کسی هست جواب بمن بده...؟؟؟؟HuhSad
آنگاه که غرور کسی راله میکنی آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران میکنی آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی انگاه که بنده ای را نادیده میگیری انگاه که حتی گوشت را میبندی تا صدای خرد شدن غرورش رانشنوی ...
میخواهم بدانم دستانت را بسوی کدام آسمان دراز میکنی تا برای خوشبختی خودت دعاکنی؟؟؟؟؟؟Huhcry girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 241 مهمان