امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 17:03)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا تو چی میگی ؟ =))

فیلمِ توی باکس آفیس فک کنم 4 یا 5 بود !
چیو چی میگم؟ :/
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 4
آگهی
(23-01-2014، 17:05)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــنــی مـیـشه منم یه روزی نویسنــده شم؟؟؟|:
:|

میشـه!؟ :| |:

فک کنم باید آرزومو بــه گـور ببرم|:
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~
(23-01-2014، 17:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترش وملس
شما؟=ا

آیسانم |:

دوباره باید داستان رو تعریف کنم یعنی!؟ |: 0__0

نمیتونستم با آکانت خودم بیـام با آکانت دختر خالم اومـدم |:

میـدونم نـآم کـآربـریش مضخـرفه Angel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
پسر است دیگر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از زور کادو ولنتاین دعوا راه میاندازد،قهر میکند که ندهد
اما کور خوانده است..
دختر است دیگر
میگیرد..
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس
(23-01-2014، 17:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاس وگاس :|
(23-01-2014، 17:07)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:06)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:04)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوع |:

خعلی حــال دآد ((((:

^_^ آرع !

عیــن خــری ک بش کالبــاس دادن خـــر کیــف شـــدم (((:
^_^

هـع ^_^ من خیلی خر ذوق شُـدم |:
برا اولین بار صفحه اول نفر اول0.0
یا بسم الله((((((((((:
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 17:09)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترش وملس
شما؟=ا

آیسانم |:

دوباره باید داستان رو تعریف کنم یعنی!؟ |: 0__0

نمیتونستم با آکانت خودم بیـام با آکانت دختر خالم اومـدم |:

میـدونم نـآم کـآربـریش مضخـرفه Angel
مامان بابا هم تشریف دارن اینجا ؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Wanton ، ترش وملس ، HeDyE~×~
یکی کمکم کنه .... اسم انجمنو چیی بزارم ؟؟؟؟؟cryingcryingcrying

double jump = پرش دو

این پرسش امنیتیه ... منظورش چیست .... crying
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(23-01-2014، 17:08)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:07)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا ایمـآن ====> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa بـآبت کـآری کـه بـرام کـردی ممنـونم ^_^

جبـران میکنـم بـرات !! Angel

حَل شد ؟

نـع |: ولی مگه صابر امشب رمـزمو پ.خ نمیکنـه بـرات؟! |:

پس یعنـی حـل شُـده دیـگه !! /:

(23-01-2014، 17:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:05)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــنــی مـیـشه منم یه روزی نویسنــده شم؟؟؟|:
:|

میشـه!؟ :| |:

فک کنم باید آرزومو بــه گـور ببرم|:

منـم همـآننـد تـو |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~ ، Wanton
(23-01-2014، 17:10)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 17:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاس وگاس :|
اون جاس o.O

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 96 مهمان