امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 16:15)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوا |: یادته اولین روزی که بهت گفتم بیـآ دوست بشیـم!؟ |:
من همین که یادم نرفته آیسانی خیلیه -_-
نَ یادم نی :>

|: آرع والا خیلیه :| !!

خوبه یادت نی وگـرنه آبـروم رفته بـود -__- !!
آگهی
^___^
من بروم^___^
بای ایسان تارا روژی ♥
 سپاس شده توسط ترش وملس ، T A R A
سَــلــامـ...(^___^)
 سپاس شده توسط T A R A
نقل قول:
طــرف اومــده بــه مــن میــگه مــن کــه ســنم از تـو بیــشتره چــرا مــدیر نــمیشم؟!|:
بش میگفتی آخه مهده کودک را انداختیم تو نیم مدیریت :|
ایمان اون آهنگرو دان کردم :>>
دوستت جدنی خونده؟ ._.
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wanton ، T A R A
مهتاب اولاخ>_<
چرا خاموشهO_o
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 350
 سپاس شده توسط pink lady
(23-01-2014، 16:16)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:09)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خون آشام باستانی اهل بوق Angel ازت بدمان می آیداا !! |:

از مــآ بـدتـآن می آید؟؟؟چرا دل مـآرا میشکنید؟؟؟

مـآ شما را دوس داریم^___^

|: شمـآ اینگونه حرف نزن ما هم شمارو دوست میداریم Dodgy

بـسـیـآر خـوب!
آدم میشویم|:
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 16:16)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:14)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم مهتـآب (;

آبجی خـوبی؟! (:

سلام ایسان
بد نیسم تو خوبی؟
:-)

نـع (:

چیکارا میکنی؟! |:

(23-01-2014، 16:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:09)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خون آشام باستانی اهل بوق Angel ازت بدمان می آیداا !! |:

از مــآ بـدتـآن می آید؟؟؟چرا دل مـآرا میشکنید؟؟؟

مـآ شما را دوس داریم^___^

|: شمـآ اینگونه حرف نزن ما هم شمارو دوست میداریم Dodgy

زندگی -_-
مگ شما کار خاصی میکنینo_O
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 16:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:04)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:00)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآآآآآآه... خدای من!
گویا او عاشق هری شده است! >__<

نـآمش همچو رویش زیباس^___^

چشمانت را درویش کن

اه از هری بدم می اید

(23-01-2014، 15:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email

سـَـلآمـــ . . .

بـه هـمـه ///
سـلآمـ کردم خیـر سـرم ... لیـآقـت سـلام کردن ندارین عایا ؟؟؟ Dodgy

دو عدد ایمـآن هم داریـم کـ[]ـه ...Heart

سلامBig GrinBig Grin
24 ساعـت بعد سـلام ...

سـوپـــــــــر مخ ... کارت نبـآشـه ... بـه من سـلام کـرد ...
شرمنده Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط !~IмДи~!
مآ آخر او را میخوریم!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.p30day.com/images3/2013/may/42891018999446428785.jpg

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
برای بار هزارم درود
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان