امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 15:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تـارا تـارا !! ):

خوبی!؟ *:
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(23-01-2014، 15:49)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BlushBlushBlushBlushاواتارم خیللللللللللللیییییییییییییییییی نانازهHeart

چـهـره ای زیـبـا دارد با زلفی پریشــآن

گــویـی فرشته اس

حـسـی جدید در وجود من ریشه افکنده چیزی در وجودمان تند تند میزند

گـویی این عشق است!آری عشق است من این پسر را میخواهم|:
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 15:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عُقده بازیا چیه ؟ :|

مگه کاربرا دشمن انجمنن که اینطوری باهاشون برخورد میکنید ؟ :|

ایمان جان هرکسی روش خودشو تو مدیریت داره
تو هرجوری برخورد میکنی بکن منم کار خودمو میکنم -__-
تو کار منم دخالت نکن -_-

خو اینکارارو میکنی ما معتاد میشیم دیگهBig GrinBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 340

(23-01-2014، 15:56)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هدي جونم
فاطمه توقاطي كردي بچه هابرين برااين يه مغزبخرين من پولشوميدم
آه خداي من چه زودعشق ازسرت پريدفرزندم

مـآ نمیدانم چـیـری که تو میگویی چـیست و نیازی به آن نداریم

پـسر نیز نمیخواهیم!

زیرا فـرآموش کرده ایم عاشقی چیست/:

فاطی کوفت >__< اینگونه حرف نزن ای بیشعور . .میدانی چند ماه است که داریم سعی میکنیم اینگونه نحرفیم!؟ ای عبضی . .دوباره برگشتیم به همان ایسان قدیمی که مانند فرید حرف میزدم |:

اسـلآم علیـک فـُـور سیـستِـری
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 15:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی؟^_^
عشخولم^_^
ببین مامانت از درد فراموشیت مرض سیگار گرفتهT_T!!!
مامییییییی=(
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(23-01-2014، 15:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:56)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هدي جونم

پـسر نیز نمیخواهیم!

فاطی کوفت >__< اینگونه حرف نزن ای بیشعور . .میدانی چند ماه است که داریم سعی میکنیم اینگونه نحرفیم!؟ ای عبضی . .دوباره برگشتیم به همان ایسان قدیمی که مانند فرید حرف میزدم |:

اسـلآم علیـک فـُـور سیـستِـری

هِلـو بـرادر ! (:

خـوبی؟!
ستاره^_^
عخشم^_-
 سپاس شده توسط pink lady
(23-01-2014، 15:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تـارا تـارا !! ):

خوبی!؟ *:
آیــسان آیــسان ):

نــع -__-
تــو خــوبی؟ *:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ترش وملس ، روناک 18
(23-01-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BlushBlushBlushBlushاواتارم خیللللللللللللیییییییییییییییییی نانازهHeart

چـهـره ای زیـبـا دارد با زلفی پریشــآن

گــویـی فرشته اس

حـسـی جدید در وجود من ریشه افکنده چیزی در وجودمان تند تند میزند

گـویی این عشق است!آری عشق است من این پسر را میخواهم|:

برو ببینم مال خودم است.او را به کس دیگری نخواهم داد

سلام هدي جونم

پـسر نیز نمیخواهیم!

اینگونه حرف میزنم تا جانتــآن در آید.

فــرید اسطوره ای بزرگ بود یادش گرامی|:

او را بـخـآطر دارم|:
 سپاس شده توسط ترش وملس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 235 مهمان