امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 14:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:14)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههه ایسان پسر داییت بود خخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آرع |:

زنش شدی!؟ |: مبارکه

خخخخ مبارکه صاحابش ولی من زنش نشدم که خودشون جوگیر شدن گفتن من زنشم منم موندم تو امپاس ولی اون با همه میپره که چیکا میخوامش اخهTongueTongue

اوهوع O_o

مونا اینجارو باش . .باور کرده خخخ

آرع آرع با همه میپلکه . .وللش اصلـن تو محلش نده !!
آگهی
من رمز اکانت داداشمو می خوام
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 14:16)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت |:

\سلام ایسان Sad

سلـام عرفان |: بهم بگو ساکت ):

نزار کمبود آکانت قبلیمو بکنم -___-
تو هم که با خودت درگیری

راستی من ازدواج کردما اونم واقعی 

اینم عکس دختره 
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 320
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دیوانه

سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 14:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه برای تارآ شآیعه درس کنید !
اونجوری بیشتر حآل میده !
بگید من دوس پسر تآرآم ! Big Grin
نخیر واقعا عاشقه اونم عاشق تارا Dodgy
چه کم توقعDodgy
برو با یکی دیگه دوس شو احمد Dodgy
بخوای تارا رو اذیت کنی با من طرفبDodgy
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 14:23)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:22)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:21)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كسي باورش نميشه من پسر -ــــــــــــ-

چون تو پروفایلت جنسیتتو زدی دختر خاک تو مخت -__-

راست ميگي؟

آرع !!

بچه ها خدافس من برم ناهار بخورم

(23-01-2014، 14:24)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:19)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:16)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

\سلام ایسان Sad

تو هم که با خودت درگیری

اینم عکس دختره 

نـع بـآو!؟ O_o

مبارکه -_- به پای هم فسیل بشیـد  Big Grin
سال بعد میخوام با خواهرش x box one ازدواج کنم

خو با اون هم به پای هم فسیل بشید . . خدافس
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، † αƖιєη †
بچه ها بای ^_^
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ترش وملس
(23-01-2014، 14:23)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه برای تارآ شآیعه درس کنید !
اونجوری بیشتر حآل میده !
بگید من دوس پسر تآرآم ! Big Grin
چه خوششم میاد :|

تورو خدآ پروفایل تارا رو نگا کنید !
منظورش منم فک کنم ! خخخخخ
نمیدونم چرا دو روزه محلم نمیده ! Big Grin
من برم زمین چمن !
بآی بآی ! Big Grin
 سپاس شده توسط ترش وملس
منم برم ^_^
بایــــــــــــــــــــــــ/:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(23-01-2014، 14:25)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت |:

\سلام ایسان Sad

تو هم که با خودت درگیری

اینم عکس دختره 
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دیوانه

ولی اینو دوست ندارم هنوز دنبال زنم خسته شدم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ترش وملس
داداشم رمزاکانتشو بهم میده ولی باید یع بهوونه پیدا کنم
میگه واسع چی می خوایش
بچه ها موندم چی بهش بدم
اه

اه این نسخه هم قاطی کرده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 240 مهمان