امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 14:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد خفـــــــــــــــــه >_<

چرآع ! ؟ Big Grin
چون چ نچسبیده به را
تو پسبیدی به من ^_^
منم دوس پسر دارم ^_^
میگم بیاد بخورتت ^_^

بیاد داره خودشو بهم میچسبونه !
کار قدیمی دخترآ وقتی از یه پسر خوششون میاد !
رکی من خب دخترا رو میشناسم ! Big Grin
ب*لاخ ^_^
دیدی عاشق سارابودی؟
ها ها ها ^_^
ع*تر تو منو دوس داری نه من توروTongue
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(23-01-2014، 14:16)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت |:

\سلام ایسان Sad

سلـام عرفان |: بهم بگو ساکت ):

نزار کمبود آکانت قبلیمو بکنم -___-
تو هم که با خودت درگیری

راستی من ازدواج کردما اونم واقعی 

اینم عکس دختره 
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 318

نـع بـآو!؟ O_o

مبارکه -_- به پای هم فسیل بشیـد Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(23-01-2014، 14:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا کوشی؟؟؟؟؟؟؟
بیا مخ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دختررو بزن ^_^

هوی با سارآ چکار داری ! ؟ Dodgy

ولی سعی کنید اگه مخشو زنید بهم بگید ! Big Grin
بیا میگم عاشقه میگید نه ^_^

دوستم با شکیلا همکلاسیشم دوستم !
دوس دخترم نیستن که ! Big Grin
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 14:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه ماشالله کلکسیون داری اخر به علت مصرف زیاد زن سکته میکنی میمیریBig GrinBig Grin

میگم دیگه ندارم اخریشو همین دیشب ولش کردم دختری چشم سفید ! Dodgy
خو چرا میزنی ایشالله گیرت میاد خو والاهTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

گیرم نمیاد گیرم میآرن ! Big Grin
ولی من دیگه دوس دختر نمیخوآم ! Big Grin

اوخییی /: راست میگه احمد |: !!
احمد رو نیست که سنگ پا قزوینهBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط ترش وملس
احمد رضا حساس میشود:|
اوه اوه:|
نردبون سارا کیم دی؟Big Grin
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(23-01-2014، 14:17)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت |:

\سلام ایسان Sad

ایســـــان!
خوبی ؟؟

نـع ملینا ):
سلام بچه گفت عصر برامون مهمون مياد الان دختر خالم پيشمع -ــ^
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 14:20)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 14:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم دیگه ندارم اخریشو همین دیشب ولش کردم دختری چشم سفید ! Dodgy
خو چرا میزنی ایشالله گیرت میاد خو والاهTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

گیرم نمیاد گیرم میآرن ! Big Grin
ولی من دیگه دوس دختر نمیخوآم ! Big Grin

اوخییی /: راست میگه احمد |: !!
احمد رو نیست که سنگ پا قزوینهBig GrinBig Grin

اَو زشته سنگ پا قزوین چیه!؟ |: خاک به سرم :|

من بعد سالها معنای لغوی سنگ پا قزوینه رو پیدا کردم |:

بسیار بی ادبانس |:

نگید |:

منحرفا فقط میفهمن |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
كسي باورش نميشه من پسر -ــــــــــــ-
 سپاس شده توسط ترش وملس
میشه برای تارآ شآیعه درس کنید !
اونجوری بیشتر حآل میده !
بگید من دوس پسر تآرآم ! Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 205 مهمان