امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 21:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار بخاطرت اخطار گرفتم اخلاقتو بدجور حفظم ...

پس کارت ندارم ...

خــدآوند تلفن را آفــریده است|:

زنگ بزنن به هم دیگه
تو خیلی باهوشیا ؟!!!1

هههههه ...

بابا تیز هوش باهوش کم هوش Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بعله پس چی فک کردی^___^

مـــن ؟؟؟

چ فکری ؟؟؟

فکرای بدBig GrinBig GrinBig GrinSleepySleepy

نه به اون بعد از ظهری که ژسه پرفسوری گرفته بودم نه به الان که همش دارم میخندم ..

دچار اخــتــلــآل شدی فرزندم|:
آگهی
چطوری فرناز و عسل
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 225
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-01-2014، 21:46)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ببخش داداشم عصبی بودم یه چی گفتم خعلی رومخم بودشرمندهSad

میـفهمم چه حسـی داشتی ...

مهم نی ...
(22-01-2014، 21:48)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری فرناز و عسل

من که توپ توپم Big Grin
(22-01-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدآوند تلفن را آفــریده است|:

زنگ بزنن به هم دیگه
تو خیلی باهوشیا ؟!!!1

هههههه ...

بعله پس چی فک کردی^___^

مـــن ؟؟؟

چ فکری ؟؟؟

نه به اون بعد از ظهری که ژسه پرفسوری گرفته بودم نه به الان که همش دارم میخندم ..

بــِـــکـِـش کنـآر بزار اکـسیـژن بیـآد ....

حالا تـو داری ژسه پرفسـوری میـگیـری ؟ زرشکــــ @_@

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: erfan troll، Jastin2 کاربر پنهان

عرفـآن من کوچیکترم نع ؟؟؟ سلام DodgySleepy

چراع خلوت کده شد ؟؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
همه خوابیدن ؟

خدافظ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
ارع فاطی ... همه خفتن .... ما هم یکم اس بازی کنیم بخفتیم ..

بای ال بیت تنکس هر چند همه ی ال خوابیدن ... HeartSleepySleepyHeart
(22-01-2014، 21:37)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:33)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:31)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:28)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:14)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده دخترم ؟دمغی ؟
دلم میخواد گریه کنم.بمیرم.crying

ای بابا نکنه توام عاشق شدی عاطفه ؟
عاشق ک بودم الان شکسته عشقی خوردم Big GrinUndecidedcrying
عزیزم .چرا ؟
کی تورونخواسته ؟Sad
ولش کن وقتی بهش فک میکنم قلبم درد میکنه.همتون میشناسیدش.
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

(22-01-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی باهوشیا ؟!!!1

هههههه ...

بعله پس چی فک کردی^___^

مـــن ؟؟؟

چ فکری ؟؟؟

چراع خلوت کده شد ؟؟؟

بــع بزگترت احـتـرآم بـزآر پــسـرم|:

میخوام نصیحتت کنم|:
(22-01-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله پس چی فک کردی^___^

مـــن ؟؟؟

چ فکری ؟؟؟

چراع خلوت کده شد ؟؟؟

بــع بزگترت احـتـرآم بـزآر پــسـرم|:

میخوام نصیحتت کنم|:

گـوشم ازین حـرفآ پُـــــــــــــــــــرــ♪ـه بد جور ...

تـو بـُـز تری ؟؟؟

متوـلد چنـدی u ?

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 202 مهمان