امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 20:49)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:48)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam به همهگی Smile

سلامBig GrinBig Grin

خوبی؟Big Grin
شبـ؛?
آگهی
(22-01-2014، 20:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش برو گ م ش و دیگه کلافم کردی من امیرعلیو دوس دارم چقد برینم بهت بررررررررررررو بکش بیرون ازززززززززززززززززززمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

پی پــری پــری که میگن تویی!!!!

بیــا این پسره آرش رو جمع کن رو مخ همه است|:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس
(22-01-2014، 20:50)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:49)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بردم مائده ^___^

منم دوم شدم نیایش سوم شدBig GrinBig GrinBig Grin

خو الان چی میشه؟! (:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
اميرپري روجمع كن برين يه جاديه باعااميرمن درحال انجام فعاليتيم بكشين كنارفعلا
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، ترش وملس
(22-01-2014، 20:47)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه دوستایی دارم حتی ج سلامم نمیدن """"""""

سلام سلام Big GrinBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 213

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 20:50)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ارش با کی کار داری؟
عه پس تیی رقیب من ارع بهت تبریک میکم شازده دلشوبردی عشقش واسه تو تف کرذن واسه ما تواصلا چی داری!!!
 پری رو دارم تو نداری ادمم تو نیستی عُرزه دارم تو نداری مثل تو نیستم فهمیدی هیچوقتم نخواستم باشم اگه به پولداریم باشه صد تا مثل تورو با پول تو جیبی 2 روزم میخرم دقت کن صدتا
امیرعلی عشقم ببین ارامشم ایجا ام بهم خوردخیلی بدبختم خیلیcrying
crying
crying
crying
crying

سوتیییییییییییییییییییییییییی ^_____________^ ها ها ها ها ها ها !!

اومدی تو گفتگو مارو خر کنی!؟ خخخخ چه سوتیه باحالی بود !! |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 20:48)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژینا>___<
ژونم؟^_-

خوفی؟^_^
عخشم^_^
نع ت خوبی؟^_^
(22-01-2014، 20:50)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ارش با کی کار داری؟
عه پس تیی رقیب من ارع بهت تبریک میکم شازده دلشوبردی عشقش واسه تو تف کرذن واسه ما تواصلا چی داری!!!
 پری رو دارم تو نداری ادمم تو نیستی عُرزه دارم تو نداری مثل تو نیستم فهمیدی هیچوقتم نخواستم باشم اگه به پولداریم باشه صد تا مثل تورو با پول تو جیبی 2 روزم میخرم دقت کن صدتا
امیرعلی عشقم ببین ارامشم ایجا ام بهم خوردخیلی بدبختم خیلیcrying
crying
crying
crying
crying
 گمشو بابا اینجا کسی برا تو دل نمیسوزونه پس بِچِپ بیرون
(22-01-2014، 20:50)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:49)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:48)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam به همهگی Smile

سلامBig GrinBig Grin

خوبی؟Big Grin
هه مرسی تو چطوری؟Big Grin

سپاس شده توسط ترش وملس
سلوم خوبيد جطورين؟ برا اولين بار حالم خوبه و عصاب دارم!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 238 مهمان