امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 20:04)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:02)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری نیومد
عيزم انقدواستاتازيرپات علف سبزشه تاتوهستي من نميزارم پري بيادش
ببینم از3تا ازدوستاش توانجمن پیش خواهرم تعریف میکرد شایدیکیشون توباشی که انقد دوست دارع بزار ازلعیل بپرسم اسمشونو چندلحظه صب کن
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
(22-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email
احمـــت نَـوَ ردِبـون ( نردبان بلند ) رو ندیدین ؟؟؟

احــمــدرضــاع؟؟؟

اسمش رو نیــآر الــان سر و کـلش پیدا میشه/:

الآن بهش بزنگم بگم ایـسان این جا بدو بدو میاد ...

بزار یه زنگ بش بزنم...

آیــســآن رفت فک کنم|:

من فــآطـی ام|:

من ایـمانم ... خوشـبختم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 20:07)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:51)404 not fund نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییییی

دلم برای همتون تنگ شده بود

سارا مخصوصا تو

هععععععععععععیییییییییییییییییی ):

کی هسی؟ :///

محــرومش کـــردن...-_- بیچــآره..-_- مریـــم بـود..|:

کی محروم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:||||||||||||||||||||

یا ماکان....یا تــآرا...یـآ عرفان...!!من نکــردمـ....

من احتمال دادمـ ســآرا..!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
کی محرومش کرد آخه؟؟! داشم باش حرف میزدم .. :||||||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:07)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمل مامان بي خيالش فدات شم خوب گرفتي هامن فك كنم ر*دم امتحانارو
دخمل مامان توكي ميخواي شوخركني؟
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
هدي جون يادت رفته احمدي نميزاشت بامهرداددوس شي؟
×××××××××××××××××××××××××××
اون عاشقيم كه ميخوادبره خواستگاري اسمم ليلاس پسره هم والامن درجنسيتش موندم پسره يادختره؟Big GrinBig GrinBig Grin

ارع یادمع....مهرداد ک کلا چندشع اخمدم میزاشت من باهاش دوس نمیشدم..اییییییییییییییی :/
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 197
(22-01-2014، 20:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولـآً زبونتو بنـداز تو خواهر زشـته ...

ایسـآن خـواهریـن بنده بُوَد ..

خُب به سلـامتی ... ایش الله به پـآی هـم بمیریـد >.. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دلـــم نمیـــخــواد |:

مــایلی به زبونش معروفه(:

انشاالله
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:08)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:04)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:02)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری نیومد
عيزم انقدواستاتازيرپات علف سبزشه تاتوهستي من نميزارم پري بيادش
ببینم از3تا ازدوستاش توانجمن پیش خواهرم تعریف میکرد شایدیکیشون توباشی که انقد دوست دارع بزار ازلعیل بپرسم اسمشونو چندلحظه صب کن
فك نكنم من باشم ولي چه من پيش پري عزيزباشم چه نباشم پري برام مهمه
مخصوصاشوهرش كه ميشه داداشم وپري هم هم ميشه زنداداشم هم اجيم
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
درود........
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
نقل قول: اون عاشقيم كه ميخوادبره خواستگاري اسمم ليلاس پسره هم والامن درجنسيتش موندم پسره يادختره؟Big GrinBig GrinBig Grin

تــوهــین نکن بهش

ببین چه خوشتیپه^____-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/7f0f5ec4fe5676e73.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/12859523520246200106.jpg
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~ ، ♣♦♠l♥k♠♦♣
بابامن خودمواين وسط گم كردم؟
كي محروم شده؟
كي بامن كارداره؟
اسم من چيه؟
كي ميخوادشوخركنه؟
كيه؟كيه؟من كيم؟
كميه دارع درميزنه؟
كيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 212 مهمان