امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

همگــی خدافس....
 سپاس شده توسط ترش وملس ، pink lady ، ERF@N ، M.K.N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(22-01-2014، 19:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن؟؟؟|:

هـان؟! |:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
منتظر پ.خ شما هستیم .. -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~ ، ترش وملس
(22-01-2014، 19:45)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:42)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروداقاي مدير
خوب هستين؟Big Grin

هدي توليست دوستام بزارمت؟

بزغاله اینــم سوال کردن دارع اخع؟؟|:
بزغاله احمديه هدي ميدمت به مهرداداBig Grin
نه گفتم بزارمش خزميشعTongue

(22-01-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:41)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پری خانوم ایندفه ام روهمه دفه ها ولی ببین عزیزم هرچقدمحل ندی ما وحشی ترمیشیم بیشترعاشقت میشم دوست دارم عشقم خخخخخخ

یــکـی ایــنـو جمع کنـع/:
اگه جمع شدني بودالان خودم جمعش ميكردم
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
درود بر همه |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس
دخمل مامان من باداداشم كاردارم نه بابابات!
افتاد؟
چه خبرازدرساشاسگولم؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
وایییییییییی

دلم برای همتون تنگ شده بود

سارا مخصوصا تو

هععععععععععععیییییییییییییییییی ):
(22-01-2014، 19:49)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:45)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:42)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروداقاي مدير
خوب هستين؟Big Grin

هدي توليست دوستام بزارمت؟

بزغاله اینــم سوال کردن دارع اخع؟؟|:
بزغاله احمديه هدي ميدمت به مهرداداBig Grin
نه گفتم بزارمش خزميشعTongue

(22-01-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:41)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پری خانوم ایندفه ام روهمه دفه ها ولی ببین عزیزم هرچقدمحل ندی ما وحشی ترمیشیم بیشترعاشقت میشم دوست دارم عشقم خخخخخخ

اگه جمع شدني بودالان خودم جمعش ميكردم
بزغاله کیع؟؟:|
احمد چی؟؟:|
چی شد؟:|
تو روحت من خزم>_<؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 191
(22-01-2014، 19:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشع 60 نفر حریف این گــاوع نشدن|:

مراقب حرف زدنتون باشید -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس
سلام....
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، M.K.N ، HeDyE~×~ ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 176 مهمان