امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

باشه پری خانوم ایندفه ام روهمه دفه ها ولی ببین عزیزم هرچقدمحل ندی ما وحشی ترمیشیم بیشترعاشقت میشم دوست دارم عشقم خخخخخخ
آگهی
(22-01-2014، 19:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعــــله؟؟!

دلـــم واست تنگـ شده بــود...قبلنــا بیش تر تحویل میگرفتــی!

تا معنیت از تـــحویل چی باشه .. اگه سلام احوال پـــــرسیه ک من خونوادمم تحویل نمیگـیرم .. :/

حالا من کلــی گفتـــم.....!!

تو با لعیــآ دوست بــودی؟!

مهتـابـ جـآن عزیــزمـ تیکــه ننداز کـه حوصلـه ی تیکـه ی تورو نــدارمـ...}

یه مشکلـ کوچیک بـود کـه برطرفـ شد...!!امــآ من بزرگش کــرده بــودمـ..!
باس درست بخونیش عزیزم ابراز خوشحالی بود =|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ღSηow Princessღ
من ميتونم انجمن روبزارم روسرم؟Big Grin
حوصلم سررفت باعا
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
فــظــ
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~
سلامــــــــــــــــــــــــBig Grin
گاهی وقتا توی رابطه ها
نیازی نیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرفت بهت بگه :
برو !
همین که روزها بگذره و یادی ازت نگیره
همین که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نپرسه چجوری روزا رو به شب میرسونی
همین که کار و زندگی رو بهونه میکنه...

همین که دیگه لا به لای حرفاش دوستت دارم نباشه
و همین که حضور دیگران توی زندگیش
پردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ تر از بودن تو باشه
هزار بار سنگین تر از
کلمه یدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو واست معنا پیدا میکنه
پس برو
قبل از اینکه ویرون تر از اینی که هستی بشی...

پس منم میرم .
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
دروداقاي مدير
خوب هستين؟Big Grin

هدي توليست دوستام بزارمت؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط M.K.N ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعــــله؟؟!

دلـــم واست تنگـ شده بــود...قبلنــا بیش تر تحویل میگرفتــی!

تا معنیت از تـــحویل چی باشه .. اگه سلام احوال پـــــرسیه ک من خونوادمم تحویل نمیگـیرم .. :/

حالا من کلــی گفتـــم.....!!

تو با لعیــآ دوست بــودی؟!

مهتـابـ جـآن عزیــزمـ تیکــه ننداز کـه حوصلـه ی تیکـه ی تورو نــدارمـ...}

یه مشکلـ کوچیک بـود کـه برطرفـ شد...!!امــآ من بزرگش کــرده بــودمـ..!

L.A
آره .. چطور؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:40)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی:|
درود بر همگی -__-
:|

مــا که هــزار بار سلـآمـ کــردیــم به شمــآ..!!!Angel
 سپاس شده توسط ترش وملس ، pink lady ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:38)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟0__0
باشه -__-

برای همه توضیح دادم برای تو هم توضیح میدم -____-

این آکانت دختر خالمه !! میدونم اسمش بسیار مضخرفه |: ولی من انتخاب نکردمش |:

همش وقتی میخوام برم تو آکانتم میگه نام کاربری یا گذرواژه نامعتبر است ولی من هم رمزم رو درست میزنم هم نام کاربریمو )):

ولی بازم میگه اشتباه است . .ایمیل هم ماله من نی |: ماله دختر داییم سانازه !! ):

رمزشو ندارم ):

ماکان تورو خدا یه کاری بکن )): با این اسمم هیشکی منو تحویل نمیگیـره -__- خو گناه دارم )':
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:42)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروداقاي مدير
خوب هستين؟Big Grin

سپاس کاربر خوش سابقه :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ترش وملس ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 246 مهمان