امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 18:22)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی می خوادمنوبکشه؟؟؟؟؟؟!!!!!
هــــــــــــآن(!____!)
دیوونه شدی مهرداد!__!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
(22-01-2014، 18:20)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:17)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:14)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایم جاروهم ب گندکشیدید....................DodgyDodgyDodgy
مهردادی عآیآ؟

(22-01-2014، 18:15)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ...
علیک.....^_^

رکی اگع مهرداد باشع بکشمش بنظرت؟؟؟|:
آرع
100% در 100000%

منم کمکت میکنم...>_<
ارع.!بیا بکش..........
حیف که دستم بهت نمیرسه..>_<
وگرنه زنده نمیموندی جقل..Dodgy
ولی حالتو میگیرمTongue
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:23)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:22)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدیه بریم؟؟...(((:

کجا بریم؟؟|:
قربونت....^_^

شیر شیر شیر طلا((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 168
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، † αƖιєη †
(22-01-2014، 18:24)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:23)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:18)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ببخشید شما پریامیشناسید
اینجا اسم پریا زیاد
نمیدونم
اونجوری که میگه معروفه ببین یه دوس پسرداره اسمش امیرعلیه من پسرخالشم

واقعا پسر خالشی؟؟:|
من پریو میشناسم...

(22-01-2014، 18:23)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه جوابموبدین من سوال پرسیدم کسی پریامیشناسه
اره.برو تو لیست دوست های من.ببین همون پریه؟SadSadSad

همون پری خودمونو میگع ((:
هدیه شاید اون نباشه
کدوم پری؟ :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:23)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:18)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا اسم پریا زیاد
نمیدونم
اره من میشناسمش.عجق منع.همون که سوم دبیرستانه.
اسم دوس پسرش هم امیر علی ^_^
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، hamid ♥
(22-01-2014، 18:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:20)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:17)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=EDRINA pid=1459323 dateline=1390403777]
مهردادی عآیآ؟

علیک.....^_^

رکی اگع مهرداد باشع بکشمش بنظرت؟؟؟|:
آرع
100% در 100000%

منم کمکت میکنم...>_<
ارع.!بیا بکش..........
مهرداد تز اضافه ندع...دفعه فبل ک یادته ب چیز خوری افتادی....
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، † αƖιєη †
سَلامـــ
(22-01-2014، 18:25)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من هرکی می تونه بره بهش بگه.........
بهش خصوصی دادم گفتم!___!
آنلــاین
 سپاس شده توسط HeDyE~×~

اینجا اسم پریا زیاد
نمیدونم

عهههه .. داداشی حالت خوبه ؟؟

من خودم به شخصه 10 تا اکانت مختلف دارم ..

اسم دوست پسرش امیر علیه که نشد ملاک ...

برو توی لیست اعضا اسمشو سرچ کن ... همش میاد .. تک تک برو تو پروشون ببین

کدامش همونه ///
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
ســ...!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان