امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

سلام...
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس ، Wєιяɗ
آگهی
(22-01-2014، 17:37)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رکی
ایسان
مونا
و هدیهAngel
چقد ادم بازی در اوردم ایش:|

^_^ عسلی !! خوبی!؟ (:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، HeDyE~×~ ، !~IмДи~!
ممد -____-
مونا امیدی بت نی T____T
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس
(22-01-2014، 17:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:31)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســان کــجاع؟؟|: ...

هميني كه اسمع لواشك رو خودش گزاشتع

ایش خودم به اندازه ی کافی از این اسم بدم میاد مونا . . نزار بیشتر بدم بیاد |: سلیقه نداره خو به من چه؟! /:

من از اول گفتم اسمشو بزاره همون غزل !! گفت نه ترش وملس بهتره |:

(22-01-2014، 17:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسـی اشـنامـون نی باش گـپ بزنیـــــم؟!>

@_0

پ بریمـ

|: چراع من هستم :| من ایسان هستم |:

خواهر شما |:

خوآهــرمی تحـویلمـون نمی گیـری .. از این دشمـنا چ انتظاری باس داشت ؟؟

Exclamation
خو برادر من |:

ببخش -__-

منو که میشناسی خو من سپاس میدم همیشه |:

اشی ندارع ...

خدا ببخشــه ، ما کـه نمی بخشیم >>> ///

ارع از این لحـآظ دست و دلبآزی ...

من میرم به همه بدم فراموش میکنم !!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس
(22-01-2014، 17:38)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
ســـ...!
چــطــوریـ؟؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
خدافس بچه ها |:

ممد(مونا) تو یه چی به این صابر بگو خو!! /:

آقای sub zero درود |: بـدرود !! :|
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، HeDyE~×~
نه خوب نیستم-_-
نیسماعت دیه باید برم کلاس زبان
بد بیام باران ببینم بدش ریاضی بنویسم واس فردا:|
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:38)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
درود .. شومپت :>>>
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:31)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش خودم به اندازه ی کافی از این اسم بدم میاد مونا . . نزار بیشتر بدم بیاد |: سلیقه نداره خو به من چه؟! /:

من از اول گفتم اسمشو بزاره همون غزل !! گفت نه ترش وملس بهتره |:

(22-01-2014، 17:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسـی اشـنامـون نی باش گـپ بزنیـــــم؟!>

@_0

پ بریمـ

|: چراع من هستم :| من ایسان هستم |:

خواهر شما |:

خوآهــرمی تحـویلمـون نمی گیـری .. از این دشمـنا چ انتظاری باس داشت ؟؟

Exclamation
خو برادر من |:

ببخش -__-

منو که میشناسی خو من سپاس میدم همیشه |:

اشی ندارع ...

خدا ببخشــه ، ما کـه نمی بخشیم >>> ///

ارع از این لحـآظ دست و دلبآزی ...

من میرم به همه بدم فراموش میکنم !!

|: نمیبخشی!؟ :|

-___- خو ایمان لوس نشو دیگه برادر من |: :|
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:36)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:32)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
آرع آرع..|:

کوفت |:
آیسانی...25r30
جونه تو خعلی باحال بود..25r30
|: رکی!؟

نخنـد -___- !!

خجالت میکشم با این اسمه میام |:

خدایا  به این صابر پیام الهی برسون که آکانت منو درست کنه جان هرکی میخواد >__<
به صابر بوگو بیاد این اسمو بکنه غزل ...|:
بهترع..|:
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 164 مهمان