امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 17:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:28)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه هه خعلی بامزه اید شماها! -___-
به هم رفتيم -ــــــــــ*
اکیپ ما کلا بامزس هیشکی مث ما نمیشه سعی نکنین..!
ما قدیمیای گفگوییم..!
هع ..
هــوع!!
ویآر دآری ؟ :|
آگهی
(22-01-2014، 17:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســان کــجاع؟؟|: ...

هميني كه اسمع لواشك رو خودش گزاشتع
25r30
آرع آرع..|:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس
(22-01-2014، 17:29)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:23)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Reza shottgunner اسمم ممده اسم تو چيع؟

(22-01-2014، 17:23)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:17)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:17)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایجا هم هرکی از ننش قر میکنه میاد گفتگو !!
گند زدین به هرچی گفتگوآزاد ...!
اسمت چيع؟-ــــــــــــــ-
تربچه !
كجا ميشينيد-ـــ=
برو بابا
ميگن نبايد به همه رو داد
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 152
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس ، .. ReZa ..
(22-01-2014، 17:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش خودم به اندازه ی کافی از این اسم بدم میاد مونا . . نزار بیشتر بدم بیاد |: سلیقه نداره خو به من چه؟! /:

من از اول گفتم اسمشو بزاره همون غزل !! گفت نه ترش وملس بهتره |:

(22-01-2014، 17:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسـی اشـنامـون نی باش گـپ بزنیـــــم؟!>

@_0

پ بریمـ

|: چراع من هستم :| من ایسان هستم |:

خواهر شما |:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~
بااااااای

نامردا جواب سلام واجبه ...
رسول اکرم احمد ( ص )
 سپاس شده توسط MONA-GH
(22-01-2014، 17:29)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم موناع...|:
اخع ایسان خدافظی کرد..ازش پرسیدم کجا؟؟...

من ممدم موناع كيه
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~ ، † αƖιєη †
ععع مثی که اینجآ همه قدیمین !! =))))))))))))

2013 قدیمی =))

هیـــم .. خدآفس ..

اینم وآسه همه قدیم ندیمآ ~~~> (-_-)(|)
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:29)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلوت خلوت موچه رد ميشه صداش مياد

هه هه هه خعلی بامزه اید شماها! -___-
به هم رفتيم -ــــــــــ*
اکیپ ما کلا بامزس هیشکی مث ما نمیشه سعی نکنین..!
ما قدیمیای گفگوییم..!
منم قدیمیما |: !!

مهتـاب !! مگه خدافسی نکردی برای همیشه!×؟ /:
نع تو نبودی بت پ.خ بدم بدا بیای جریان تعریف میکنم برات آیسانی دلم برات تنگ شده=(((
اکیپ ما
تو تارا مونا ستی روژی و کلا کسایی که میشناسی دیه خودت میدونی کیان!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
آرع آرع..|:

کوفت |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، HeDyE~×~
اگه دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده یهو بکشش کنار یهو دیدی یه گلابی میخوره تو سرش اونم میاد 4تا فرمول به شیمی اضافه میکنه بدبخت میشیماBig GrinBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 180 مهمان